Tänkte..


.. bara säga att jag tycker om Christian Dahlqvist jättemegamycketmest.. och att imorgon är det helg, för er som missat det, wihoo. Godnatt !






All for one, one for all


Har legat och tittat på denna hela morgonen. Love it!




heheioo


Här är lite av det som fått sin plats i garderoben sedan de senaste 2 månaderna.


Skinnshort från Lindex, 299 kr


Trenchcoat från H&M, 399 kr


Flanellskorta från Cubus, 200 kr


Bijou Brigitte, Italien
Coins, Italien


Både skjorta och skärp från Motivi, Italien


Pimkie, Italien


Zara, Italien


Monki


Pimkie, Italien

Tradera


Säljer dessa då jag tog en lite för liten storlek:


http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=118992034


Val 2010


Det där med röstning i år var ju första gången för mig också och tyvärr så är jag inte direkt den insatta typen när det gäller politik. Har aldrig förstått mig på det och det har heller aldrig intresserat mig men jag måste erkänna att jag bryr mig mer än vad jag någonsin trodde jag skulle göra. Jag tycker faktiskt något numera och jag önskar att jag engagerat mig lite mer inför valet än vad jag gjorde. Jag vet att jag avskyr de såkallade fallskärms-avtalen och jag tycker att man ska få behålla de pengar man tjänar utan att behöva betala mer skatt just för att man har en större inkomst men jag anser också att alla borde få den hjälp de behöver för att kunna leva ett bra i vårt samhälle och jag skulle absolut kunna betala högre skatt om det ger mig och andra bättre förutsättningar inom vård och skola.

Trots det så röstade jag blankt. Jag antar att jag inte känner något förtroende för något parti eller så kanske jag bara vet för lite. De flesta partierna tycker något bra samt dåligt och det gör mig en aning kluven. Men jag anser att det det vart bättre att jag röstade blankt än gav min röst till något parti som jag sedan inte kunnat stå för att jag röstat på. Själv förstår jag inte poängen med allt hemlighetsmakeri kring vad man lagt sin röst, det spelar väl ingen roll om man är sosse, moderat eller miljönisse? De alla tillför ju något bra. Vill dock att ni ska veta att jag bortser SD-politik. Visserligen kan jag nog hålla med om att invandrarpolitiken bör ses över för tydligen så finns det ett problem eftersom så många röstat på sverigedemokraterna. Och det är då verkligen inte rastiskt att tycka vi ska kunna ta hand om alla som kommer in. Men SD är endast en bunt rastister som aldrig kommer kunna föra en vettig invandringspolitik trots att deras största frågor handlar om just detta. Det är synd att nästan 6% av vår befolkning låter sig luras. Menmen jag är ju som sagt inte så politiskt insatt och borde kanske inte då heller yttra mig men kunde inte låta bli haha.

Och så här brukar det se ut när röda-lisa och blåa-jesper försöker varva mig




Mys


Haft en kanonhelg med Krille, Jennifer och Joel. Tacomys på fredagen, på lördag förmiddag vart jag och Jennifer ute och red en sväng och på kvällen blev det Björn Rosenström på Sigges, awesome !

Men nu ska jag göra mig redo för jobb, heidoooo.



 

 


MHMM !


Tänkte bara jag skulle visa er snyggingarna jag hämtat ut nyss! Fast får se om jag behåller dom, är kanske en aning små tyvärr.

http://www.have2have.se/






Godmorgon


Är helt död men ska jag hinna med denna dag så vart tidig uppstigning ett måste! Jag ska städa mitt rum och rummet jämte så Jennifer och Joel kan sova där. Jag ska hämta ut ett par skor, köpa mig ett par partysulor och handla mat. Sen måste jag till mormor och hämta madrass, låna symaskinen och duscha (mitt hår blir grönt om jag gör det hemma då vi har egen brunn). Och sen blir det fika med Cathrin och kanske Jesper om han kan ta och svara snart.  Hektisk dag? Ja sannerligen.






Update


Har inte orkat skriva något här sedan sist, livet som arbetstagare är sannerligen hårt haha. Men jag kan i alla fall meddela att helgen spenderades i Örebro och det vart supermysigt. På fredagen plöjde jag igenom affärerna med Jennifer i släptåg, stackarn som behövde shoppa med mig, men kul hade vi ! Samma kväll så vart jag och Krille på restaurang:) Jensens tror jag det hette och därefter blev det film hemma hos Joel. I lördags begav vi oss av mot Dalarna och sov där över natten innan vi åkte tillbaka till Örebro på söndagen igen.

Resten av veckan har jag bara jobbat.. och ja just det ja, jag har beställt skor med som jag ska hämta ut imorgon, åh spännande. Jennifer, Krille och Joel kommer på kvällen också och då blir det taco för hela slanten. Och på lördag blir det Björn Rosenström på Sigges, peppar !





Dilemma


När saker och ting precis löst sig så ska det alltid köra ihop sig lika fort igen. Lyckades skaffa mig ett jobb i måndags på ett ytbehandlingsföretag där arbetstider och lönen är helt klart över mina förväntningar, jag kan åka till Krille på helgerna och jag kan lägga undan massvis av pengar varje månad.

MEN i onsdags fick jag också ett annat jobberbjudande, ett som jag inte ens har sökt, där arbetstiderna är lite sämre och likaså lönen. På det stället ska jag sitta och svara i telefon och göra lite allt i allo och visst det låter simpelt  för många men jag tycker sånt är jättejobbigt och jag är livrädd för att behöva prata engelska. Men jag vet att tar jag det så kommer jag utvecklas något fruktansvärt och jag borde ta det för min egen framtida skull men jag kan inte låta bli att låta arbetstiderna och lönen påverka mig.

Åh ! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kunde jag inte blivit tillfrågad om detta jobbet en vecka tidigare? Då skulle jag inte tvekat en sekund. Det är nog inte meningen att jag ska bli av med varken oroskänslan eller den ständiga stressen.




Dagens


Imorse kravlade jag mig upp ur sängen redan vid niotiden då jag lovat mormor att köra henne till optiken.  Under tiden hon gjorde sin synundersökning och allt vad man nu ska göra innan man kan köpa sig ett par nya glasögon så spenderade jag -ÄNTLIGEN EFTER TRE VECKOR (bortsett från skorna)- pengar inne på apoteket - SUCK-. Jag tänkte jag skulle testa ACO Spotless-serien och se om den kanske fungerar för mig och mitt krångliga ansikte. Annat tips mot både torr hy och finnar?

Dessutom så bjöd mormor mig på dagens innan vi åkte hem, gott !

 

http://spotlesscomeback.se/produkter/

 

 

 




Mhmm


Eftersom vår kakao vart slut så fick det helt enkelt bli vita negerbollar och ni ska veta att dom vart precis lika goda ändå.. kanske en aning sockriga dock haha. Men nu ska jag käka och göra mig klar för jobb, tjarå !


ARBETSTAGARE


Jag har fått jobb, jag har fått jobb, jag har fått jobb och vet ni? JAG HAR FÅTT JOBB ! Vart runt i hela Gnosjö idag och lämnade CV:n men fick inget napp. Precis innan jag var påväg att ge upp för dagen så kom jag på ett till företag jag kunde åka till och där är jag nu anställd en månad i taget. Har andra skiftet, det vill säga från 13.50 - 23.20 och ni ska veta att det var inte förrän idag jag började söka. Så efter 2 timmars letande fick jag en anställning och fick dessutom börja samma dag. Jag är så glad och lättad så det finns inte. Nu hoppas jag bara på att min man lyckas få sig ett jobb också så jag kan sluta oroa mig för hur allt ska bli.

Förresten på tal och mannen. Vi såg en helt sjukt tuff film i lördagskväll som jag verkligen tycker ni ska se. Gamer heter den och jag vet inte hur jag ska förklara vad den handlar om så lägger upp trailern istället !


 

 


wehuu


Åh har äntligen fått mina skor, hämtade ut dem från Ica tidigare idag. Kanske lite lite stora men då får man ju i en extra sock nu i vinter. Förövrigt så är dom såååååå snygga och jag är jättemassa glad. OCH krille är här nu, kan det bli bättre.. nej tror inte det. Men nu ska jag gå och vara lite social, hejdå folket !




Godmorgon !


Vaknade precis och ska alldeles strax gå ner och äta frukost, blåbär och fil mums ! Sen ska jag försöka städa lite och därefter rida en sväng. Har inte varit särskilt aktiv på hästryggen de senaste åren men nu när jag ändå bara går hemma och är arbetslös så har det vart riktigt kul att komma igång igen !

Glöm inte kommentera mina två höstoutfits som ni finner lite längre ner  på sidan!


Provade för första gången mina "nya", köptes i maj, sminkborstar i helgen och så här blev resultatet. Det blev inte så illa som jag trodde det skulle bli haha.

ÄNTLIGEN !


Åh titta vad jag beställde idag ! Lyckades knipa dom sista 38:orna innan de åter igen var slutsålda. BRA dag !



Och imorse vart förresten jag och far min i Halmstad med hästen. Hon skulle gå provlopp efter en skada och det gick faktiskt riktigt bra så vi anmäler nog henne till Vaggeryd nästa helg om allt flyter på.

















00.23


Trött tjej !  Idag har jag inte gjort mycket mer än sammanställde det sista på mitt CV och gjorde i ordning en plastficka med arbetsintyg, betyg samt mitt certifikat för diplomerad gymnasieekonom. Vart ute och jagade färilar med kameran i högsta hugg innan jag tog en ridtur i skogen. Därefter gjorde absolut ingenting fram till det var dags att inventera på Willys.
Så nu sitter jag här och spanar efter skor och allt annat en stackars arbetslös Mathilda suktar efter. Skärpning nu,  jobb är lika med måste.

Förresten så ska jag försöka lägga upp lite bilder och annat från Italien inom kort, har inte riktigt orkat ta tag i det än nämligen.

Parteyyyyy



RSS 2.0