Nu blir det White Fang och sen sova.




Gnosjö - Göteborg - Gno..Kungshamn - Gnosjö


I lördags blev det Göteborg för mig och Krille. Vi.. eller jag skulle julhandla lite och samtidigt skulle vi träffa Pelle, en kompis till Krille och hans flickvän Mikaela. Egentligen hade vi väl tänkt att åka hem samma dag men så blev det ändrade planer och vi begav oss istället mot Pelles hemstad Kungshamn - i snöstorm. Trevlig kväll och trevligt folk minst sagt. Påvägen hem körde jag genom Göteborg för första gången vilket faktiskt gick förvånansvärt bra måste jag säga, visserligen körde jag inte i innerstan men är ändå stolt haha. Förresten så fick jag en svinsnygg t-shirt utav Krilleboy också :D


Fall ´10






















fortsättning följer hehehehehe
































Klickat hem


Nu ska det planeras minsann!


Together we move mountains Let’s not make mountains out of molehills


Vart helt död imorse när jag vaknade, trots att jag sov tre timmar efter jobbet igår. Och inte vart det bättre av en tuff dag på jobbet dessutom. Men sen bar det av mot zumban med oliviagullet för skaka lite rumpa och då gick det inte vara annat än fit for fight igen. Ni som inte provat på zumba, gör det ! Det är verkligen hur kul som helst och jävlar vilken träning kan jag lova.

Men nu sitter jag och babe här och kikar på billiga flyg och myser. Blir nog sängen snart, kan knappt hålla ögonen öppna.

Förresten någon som hört den där andra versionen av av Love the way you lie? Den där, där det enbart är Rihanna som sjunger? Kan inte hitta den någonstans nämligen.






You remind me of the rainbow The silence of the sound Losing track of time I´m flying on this airflow I feel your love around Losing track of time


Hon är fantastisk. Unik minst sagt.





Måndag..igen


Blä vad tiden går fort! Känns inte som att man hinner med längre, först måndag sen fredag och sen måndag lika fort igen. Någon mer som känner likadant? Visserligen sägs det ju att tiden går fortare desto äldre man blir men så jävla gammal är jag ju inte och vill jag inte ens veta hur fort den lär gå sen, när den redan nu svishar förbi!

Har förövrigt haft en trevlig helg med Pe och Malin på besök, något som absolut måste göras om! Lite bilder kommer väl så småningom men har inte hunnit lägga in dom på datan än så det får bli när det är gjort.




Magic is might


MHMMM! Tänkte bara meddela att Harry Potter vart inget annat awesome och att jag vill ha Juli 2011 nu.

Förövrigt har helgen vart toppen! I fredags blev det Harrys trots allt och idag A6 + bio. Så nu är jag så trött att jag när som somnar sittandes - sängen jatack! Natti.

paint/ps skills..










The love of my live, when I was a kid, used to write me the sweetest letters and one night he shot a couple of birds in a pool, thought he was to imprees me






We go down to river and into the river we dive


Usch det känns verkligen inte som om man hinner med någonting efter jobbet när man slutar vid fem. Idag vart det hem, äta, städa, åka till mormor, duscha, hem och nu sitter jag här och borde redan sova. Skulle tränat men det blev bortprioriterat..skönt dock - lat. Imorgon blir det minst lika stressig, slutar inte förrän fem och sen hinner jag inte mer än hem och vända innan destination Värnamo kallar. Bowling och käk med fotbollstöserna står på schemat och sen kommer nog Malin, Pe och Krille in och så blir det Harrys resten av kvällen. Men nu ska jag mysa ner mig med mannen och sova, godnatt!




Utmärkt morgonmys






Nojig


Nu har även jag börjat påverkas av den årliga julnojan, har suttit hela dagen och funderat på julklappar och planerat in pepparkaksbak haha. Men jag antar att det är så det ska vara. Skönt och för en gångs skull kunna släppa alla funderingar kring hur jag ska göra i vår. Jag vill så mycket men börjar tvivla på att någonsin lyckas med det.

MENMEN nu ska vi inte deppa ihop totalt, det  löser sig säkert. Jag har ju trots allt kommit en bit påvägen och börjat leta efter en resekompis haha: http://www.reseguiden.se/forum/diskussioner/soker-reskompis-till-australien-nya-zeeland-14301.

Till helgen kommer Pe och Malin hit och det blir nog både utgång och Harry Potter, awesome.

 

 



Någon?


Någon mer än jag som hört den där jävligt lustiga reklamen på radion om att man kan gå in på deras hemsida (kommer givetvis inte ihåg vad de hette) och hitta sig en "vid sidan om partner" om man saknar spänning i sitt nuvarande förhållande? Alltså som en dejtingsajt för personer som redan är i ett förhållande. Jag kan inte låta bli att skratta när jag hör reklamen men vafan finns det ingen moral i vad en rekalm får innehålla och inte? Är det bara jag som tycker det känns jävligt fel? hahah


FÖRRESTEN så fick jag hem ett par nya älsklingar igår på posten. Bilden gör dom ingen rättvisa men får duga sålänge.


kung




DANSA DANSA DANSA


Lördagkväll. Förfest. Mat. Dryck. Partaj. Parken. Johnossi. Tinnitus.




















































TUFFT


Jag känner mig nått så fruktansvärt frän när jag står här och poserar framför de balla maskinerna på pappas (OCH KRILLEPILLEPUNGS) jobb.



 

 

 

 

 


Mys










A monkey needs to dance and so do you


Fredag och jag är som vanligt helt slutkörd efter en låång vecka av jobb och träning. Så ikväll blir det nog lugnt, mysa ner sig i soffan med glass i vänstra handen och Krille i högra. IMORGON DÄREMOT ÄR VI PEPP!!! förfest hos tvillingarna Topalli och sen Johnossi på parken, åh kommer bli kanoners! 
Och sen på söndag hoppas jag på att kanske få en dejt med Fridababe. 

Dessutom måste nördmathilda medge att hon längtar nått kompiöst till nästa lördag då hon äntligen ska får se sista Harry Potterfilmen - tills dess får jag nöja mig med att plöja igenom sista boken en fjärde gång, hahah.




Bildbomb


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Why don't you wrap yourself around me


Myskväll med flickorna stod på schemat i lördags. Mat, prat och en hel maxibag med chips, inte kunde det bli mycket bättre?
På söndagen bar det av mot Jönköping och spelning med Krillebabyboooooy heheh, syster och Sara. Chastise, Yersinia och Aim For the Sunrise var några av dom som spelade, och Sara är nu officiellt en tvättäkta hardcorechic hahah.

Ikväll är det Zumba som gäller, shake shake.


Rhodos 2010


Drygt


Suck, finns det verkligen något positivt med att agera fyllechaffis? Nej, skulle inte tro det. Nu ska jag sovaaa!





mhm!



Stjärnan


Tänka sig att den här damen skötte sig utmärkt igår då hon kom trea på Åby med Åke Svanstedt i sulkyn och dessutom gick rekord med en hel sekund.

Förövrigt droppade mamma bästa kommentaren på länge, tidigare idag.. "Alla barnen har en dörr förutom Filippa så hon kan inte pippa" hahahah.









Tuff Halloween





































vill, ska, mys





Godmorgon!


Usch så trött jag är men snart bär det av mot jobbet så har väl inte mycket till val än att piggna till lite. Känner mig inte särskilt pepp på att inte få krypa ner i sängen förrän efter fem i eftermiddag, jaja jag ska börja gå och lägga mig tidigare.

Anmälde Krilleboy till Adams grabbweekend i Toronto igår förresten! Han behöver komma bort lite och jag har väl en liten förhoppning om att han kanske kan få lite mersmak på resande så han kanske vill följa med mig ut i världen sen, då jag saknar resekompisar hahah.



Great






Helgen


... tillbringades i Dalarna med krille och Pe som ni vet och det bjöds på både vin, gitarrspelande och Halloweenparty, awesome. Kommer nog lite bilder därifrån ikväll någon gång.

Förövrigt så händer det en del spännande saker...





RSS 2.0