Ny blogg!

Kommer inte att skriva mer på denna här bloggen för har äntligen tagit tag i att skaffa mig en ny. Du följer väl med dit?

DEN NYA !!!
Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society

.. så därför bestämde jag mig för att second hand (förövrigt den enda vettiga butiken här i byn) var the place to be. Och ack så rätt man kan ha! Fick med mig både en virkad kofta, en skjorta och en gammal jeansjacka med betty på ryggen. Jackan är numera en väst, och om jag får säga det själv så är det minsann en tuff sådan!

Nu är det fredag vilket betyder att Krille kommer ner, gillas. Ingen som vill ha en söt kattunge förresten? Bara att höra av sig i så fall!

Central Park, New York


When you aim for perfection, you discover it's a moving target

Jag börjar känna mig smått handikappad utan min kamera. Vart ifrån kom denna plötsliga motivation till att fota? Den har ju vart saknad ett bra tag innan dess. Motivtionen alltså. Vanligtvis har jag varken den eller kreativitet till att lyckas åstakomma något med kameran men nu flödar idéerna, typiskt!

Här har ni lite mysig kvällsmusik. Godnatt!

 


Wisdom is the quality that keeps you from getting into situations where you need it

Dra mig för att städa, något som VERKLiGEN behövs just nu! Det ser mer ut som ett stridsfält än ett rum. Minus alla döda kroppar, såklart.

Eftersom mamma och mormor ligger och suger åt sig mängder av d-vitamin på kretas nordvästra kust så ska jag, Filippa och morfar kompensera med en stoooor fet Tre Kronors pizza ikväll! Den bästa i världen helt klart. Och det betyder att jag måste försöka hinna med ett träningspass också. Men nu ska jag iväg och hämta Filippa från skolan!

 

 
Next stop.. Australia!

Ja nu var det bokat och klart, Australien med Linnea den 15 november! Blir borta borta i tre och halv månad, varav de två sista veckorna tillbringas i underbara Thailand. Som en liten semester efter semestern så att säga hehe! Vi utgår från Perth för att sedan ta oss in mot Ayers Rock. Därefter till Cairns och sedan kusten ner mot Sydney. Finns det tid och pengar över väl i Sydney så kör vi all in Nya Zeeland också! Åh jag kan knappt bärga mig!! Det ska bli så fruktansvärt kul. Har ni några tips, så skriv för tusan!
Så ni förstår kanske om jag inte riktigt har haft tid att hänga här. Det är ju så mycket som ska hinna fixas, plus att precis allt ska krångla just nu. Först mobilen och nu är min systemkamera sönder! Har inget flyt alls.. menmen det är väl bara att gilla läget helt enkelt. Någon gång måste väl turen ändå vända?

Men nu måste jag försöka sova så jag orkar upp och jobba imorgon. Och jag har en ny fin tröja. En varm en. Bara så ni vet.

 

 

 

 


No matter how hard you hug your money, it never hugs back.

Har inte gjort annat än spenderat pengar idag! Först kiropraktorn 400 kr sen Faces 1350 kr, men det var väl spenderade. Gjorde en välbehövlig porrengöring. Visst, jag vart inte allt för fager innan men efter det såg jag totalt misshandlad ut hahah. Borde nästan förevigat ögonblicket..
Och svårflörtad som jag är angående alla fantastiska produkter ute på marknaden (inom såväl nya städmaskiner som finnfria ansikten) så lyckades tjejen dessutom få mig att köpa ett flertal krämer som jag faktiskt borde ha. Så nu är det bara att hoppas på att jag inte ännu en gång dragit en nitlott.

Sen ett STORT tack till Johan (kiropraktorn) på Amadeuskliniken i Gislaved/Halmstad. På vårdcentralen i Gnosjö hade jag tydligen "dödat" mina nerver i fötterna (några av mina tår har vart avdomnade en längre tid) för att jag haft för trånga skor. Men eftersom jag inte helt litar på vad alla dessa vårdcentraler säger så tänkte jag att jag provar gå till han som brukar hålla ordning på min rygg. Det tog honom max fem sekunder att konstatera att det som styr hela foten och kontrollerar fotens nervsystem, var i ett låst läge på båda mina fötterna och att ALLA mina tår också var låsta. Tio minuter senare hade han justerat det och nu har min känsel sakta men säkert börjat återvända. Ja vad ska man säga? Tyvärr är det inte första gången som jag vart med om att sjukvården inte håller måttet och tyvärr har jag inte längre något förtroende för dom.

 

 

 The time to relax is when you don't have time for it.

Hade en kanonkväll igår på sigges med Lisa, Linnea och Cathrin. Björn Rosenström levererade som alltid, i alla fall av det lilla jag såg. Och sviterna från gårdagen vägrar ge med sig, sitter fortfarande med lock för öronen och ett jävla tinnitus.

Idag har vart rätt lugnt, städat lite och gick till Gnosjö för some catch up med Lisa. Men borde nog försöka sova nu, ska ju trots allt upp 05.00.Life is simple, it's just not easy


 

 


Only your real friends will tell you when your face is dirty

Sitter här och dra mig för att duscha, hela av- och klä på dig kläder-processen är ju så jobbig. Vilka problem man kan ha! Behöver i och för sig ta och städa lite här också innan flickorna kommer hit ikväll innan utgång så skulle ju faktisk kunna göra det nu och skjuta på duschandet en halvtimme eller två. Smart där!
Kanske hinner åka en sväng till mormor också och fixa en gammal tischa till linne så jag har något att ha på mig ikväll? Hmm för se hur det blir men nu måste jag slita mig ifrån datorn och se till få någonting gjort! Pösss


foto - jag


In order to change we must be sick and tired of being sick and tired

Nämen titta vad jag hittade! Från Hard Rock Calling, London i juni. Har totalt glömt bort att lägga upp bilder därifrån! Det var andra gången i år jag var och tittade på älskade Bon Jovi. Första gången var ju i New York i mars.


Nu ska jag göra ett nytt försök med zumban haha.Weekends are a bit like rainbows; they look good from a distance but disappear when you get up close to them.

Det bästa med fredagar är att man får göra absolut ingenting! Kämpar dock tappert med att inte låta ångesten, av att ha slösat en ledig dag, ta överhand. Kanske borde lägga mig på smikmattan en stund? Utan tvekan det bästa sättet att slappna av på. Jag måste nog på allvar ta tag i försöka sluta stressa så förbannat men vet bara inte hur?

Jaja men idag har jag faktiskt fått åtminstone en sak avklarad; lämnat in telefonen för att få en bedömning på om det är värt att laga eller inte. Jag hoppas på det senare alternativet. Om jag förstod försäkringskassan rätt, verkat som att jag i så fall bara behöver betala självrisken för att få en likvärdig mobil. Så för tillfället sitter jag här med en gammal hederlig Sony Ericsson med betydligt fränare funktioner än experian. Bland annat har jag redan hunnit spela in min alldeles egna meddelande signal, något som jag definitivt inte kunnat göra på den andra. Hur tufft är inte det!?

Nu ska jag ta och zumba lite så jag kan köpa mig en chipspåse till ikväll utan att få dåligt samvete. Om det är något jag är bra på så är det att förhandla med mig själv!Favoriter.

Svarta shorts Jeans från Secondhand som jag klipp av, slitit sönder och satt dit nitar på Ljusa shortsen Topshop

Svarta shorts Jeans från Secondhand som jag klippt av och satt dit några nitar på Virkade shorts Topshop

Byxdress New Look

Virkat/spetslinne New Look (tror jag?) Vit skjorta Secondhand

Blå skjorta Primark Påfågelhalsband Primark

Smycken Primark

Halsband ?, London Klocka Butik i Notting Hill Fjäderörhängen JC

Kängor Skopunkten Svarta klackar Nelly Bruna klackar Primark (60kr, rea i mitt hjärta)RSS 2.0