MINDRE ÄN TVÅ VECKOR KVAR!


Åh nu är det inte långt kvar förrän jag äntligen står på amerikansk mark! Det börjar sakta men säkert gå upp för mig om vart jag ska. New York, bara ordet ger mig rysningar! Min chef har förresten bott på det hotellet vi ska bo på och det har visst ett skitbra läge. Mitt i smeten i princip. 

"One block from the famed Empire State Building"
"One block from Macy's illustrious flagship store"
"An easy walk to New York's Times Square and Broadway Theater District"
"Directly across the street from Penn Station"
"Around the corner from Madison Square Garden, NYC's main indoor sports arena"






Helrätt!

Skulle inte sagt nej till ett enda av dessa plagg om det inte vore för plånboken som gråter blod av bara tanken!




Allt från Topshop.


Töööppen helg.

Bussen mot Stockholm i fredags tog betydligt längre tid än väntat tack vare snöstormen och alla olyckor. Vi skulle varit framme vid halvsextiden men vi kom inte till hotellet förrän halvåtta - en aning sena. Vi fick i alla fall en halvtimme till att fräscha upp oss på innan vi tog oss till Golden Hits för mat och show. Därefter drog jag och Linus vidare till Laroy en stund, blev dock inte långvariga eftersom vi skulle upp tidigt morgon därefter. Hade en kanonkväll!

På lördagen innan vi skulle ut till mässan hann jag, mamma, Thuy och Linus med en kort men effektiv shoppingrunda (åtminstone för min del). Väl framme på mässan sen så skulle vi såna där fräna kort, brickor eller vad man kallar det där det stod att vi var utställare för Rydéns. Man fick en kod som man skulle gå och skriva in i en av datorerna som stod där samtidigt som skulle man ta ett snyggt och representativt kort på sig själv. Det blev varken snyggt eller representativt, snarare ganska groteskt, som ni säkert såg i tidigare inlägg.  Nog om det! Montern som vi hade byggt upp, tycker jag, var definitivt en av de snyggaste montrarna inom belysning, om inte den snyggaste till och med. Men gud så mycket roligt det fanns att titta på och inspireras av! Jag föll pladaskt för Artwoods monter, så fruktansvärt läcker stil minst sagt!

ARTWOOD





BY RYDÉNS MONTER







Serien av lampor till vänster på bilden ovan är med i Melodifestivalen i år!
















Hehehiho

mms_img24750 (MMS)

Sällan jag känner att jag blir så fruktansvärt snygg på bild som nu......


When the sun is rising

Godmorgon! Med lite mysig morgonmusik kan det inte bli annat än en bra start på dagen. Dock vart det inte lika kul att vakna upp i ett iskallt rum så att jag på ett så smidigt sätt som möjligt var tvungen att försöka få på mig kläderna under täcket, ni kan ju gissa hur det gick! Det slutade med att jag gav upp och sprang (mina två meter) till toan medan jag hoppades att den vita toning gjort någon nytta, men till min besvikelse så syntes det knappast. Håret såg däremot betydligt risigare ut än tidigare så återigen får jag fan för mina impulser. Jaja nu är det väl inte mycket jag kan göra åt det så är väl bara till att gilla läget. Men nu är det jobb som gäller fram till ett och sen bär det av mot Stockholm!






Stockhöölm imorgon!

Jag fick följa med jobbet till möbelmässan imorgon trots allt. Det var några stycken som inte skulle följa med så jag fick en plats jag också, åh det gjorde min dag! Blev skitglad när Annette kom och frågade om jag intresserad. Åker härifrån Gnosjö vid ett imorgon och är framme vid Hotell Kung Karl halv sex ungefär. Därefter går vi ut och äter med alla och resten av kvällen tror jag det är fritt fram för egna initiativ. På lördagen är det mässan som gäller fram till klockan fem och sen bär det av hemåt igen.




Live Love Laugh

Efter ett x antal timmar av diskning, skrubbning, damsugning och damtorkning så har Krille och jag äntligen lyckats få lägenheten att kännas ganska så fräsch och hemtrevlig. Så nu har vi krupit ner i soffan med glass och passionsfrukt medan vi tittar på fuskbyggarna. Borde egentligen försöka rensa bland min musik och mina bilder på mammas externa hårddisk och föra över det till min nya. Men FY så tråkigt! Yäyä men nu är det läggdax, godnatt!



Masterpiece





Förresten, är vi inte charmiga?




Pösss

Kommer på posten vilken dag som helst!


Home is where your heart is.

Det var en aning lugnare på jobbet idag än igår, som tur var. Telefonen höll igår på och få sig en sjuhelvetes flygtur, jag var så frustrerad att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen av samtal. Det är fruktansvärt irriterande att konstant bli avbruten i det man håller på med, visserligen är telefonen min huvuduppgift men ändå. Jag gick förresten till jobbet imorse! Som vanligt var jag (inte) ute i god tid och fick därför plöja fram som ett ånglok i nyfallen snö hela vägen (30 min). Väl framme flåsade jag värre än en maraton löpare och var så varm för att jag hade god lust att slänga av mig alla ton kläder och kasta mig snövallen precis utanför. Nu behöver jag definitivt inte träna på minst en månad...

Ska färga mammas hår sen också, hade lovat henne att göra det innan helgen eftersom hon ska med jobbet på möbelmässan i Stockholm. En aning trist att jag inte fick följa, hade hoppats lite på att jag kanske skulle få det med men det är ju inte särskilt konstig att jag inte fick med tanke på att jag bara jobbar månaden ut. Men det hade vart så kul! Framför allt se vår egen monter men också aaaaalla andras. Kanske kunde fått lite inspiration nu när man själv har egen lägenhet. Jaja en annan gång kanske!


No stress

Idag har jag försökt göra det alla keep telling me heeela tiden: stressa ner. Har i princip inte gjort någonting, bara varit och försökt leva lite i nuet. Men jag tycker det är så svårt! Ständig oro inför framtiden gör ju definitivt inte saken bättre. Nä, det är alldeles för mycket känslor hit och dit som löper amok för tillfället. Nog om det, nu ska jag ta mig en promenad för att skingra tankarna.

Förresten, har ni några bra tips på hur man dämpar stressen så välkomnas dom med öppna armar.


Se där ja

Fem saker i min kyl:
- Fil
- Banan
- Gurka
- Ost
- Vindruvor

Fem saker i min garderob:
- Mina älskade Nelly-skor
- Skinnjackan
- Lackleggingsen
- H&M-klänningen
- Transparenta skjortan

Fem saker i min lägenhet:
- Datorn
- Buddha-lampan
- Zumbapaketet
- Sängen
- Sminket/löshåret

Fem saker i min handväska:
- Mobilen
- Plånbåken
- Carmex lipbalm
- Nycklar
- Tamponger



Bon Jovi och The Lion King bokat!

ÅHÅÅ en av mina absolut högsta drömmar bokade jag in igår. Jag ska äntligen få se Bon Jovi live!!! Inte nog med att jag ska se dom utan dessutom ska det ske på Madison Square Garden i NEW YORK. Jag är överlycklig fastän att jag knappt har hunnit fatta det än. Vi tyckte också att det var ett måste att gå på musikal när man är i New York så vi bestämde oss för att se The Lion King på Broadway, superb! Men åh, det finns så mycket man vill hinna göra där. Tiden lär ju dock aldrig räcka till! Aja får väl försöka göra så mycket som det bara går och resten får man lämna till en annan gång - en av många anledningar till att åka tillbaka dit hehe.

Helgen vart lugnt. I fredags målade jag badrummet en sista gång sen vart det klart och därefter mös vi ned oss i soffan, tittade på I rymden finns inga känslor och åt chipsss. På lördagen var det Ikea som gällde och på kvällen sen så kom Lisa och Cathrin, med ännu mer chips och dipp, för att spana in lägenheten. Och sen igår så hade vi frukostträff hos Catte eftersom Jesper åker till USA på onsdag där han ska vara i en och en halv månad. Sotis? Absolut inte.....

Trevlig helg men nu måste jag börja ta tag i saker och ting. Till att börja med: träningen samt kosten. Därefter livet kanske?



Här sitter vi på Bon Jovi. Tyvärr fick det bli en lite billigare biljett så vi har råd att göra annat när vi är där också. Men han kommer ju till Europa i Juni/Juli så ska ha en stå-biljett då istället.



Och på musikalen sitter vi någonstans på den rödmarkerade raden, töppppen.



I rymden finns inga känslor

Trots att jag var skeptisk till filmen från början så måste jag motvilligt erkänna att den vann mitt hjärta. Men nu blir det sängen så jag orkar ta mig upp i morgon och bege mig till Ikea. Natti!



Målar, städar, cyklar, jobbar, äter, målar, målar, målar

Ja det är ungefär det jag har sysslat med den senaste veckan. Så nu är äntligen köket färdig, bara toan och sovrummet kvar.... Men jag ska inte klaga, jag fullkomligt älskar att måla. Lyckas jag inte med något i livet så har jag i alla fall en backup plan, målare! Haha. Men nu hade jag väl bryta den possitiva trenden med att göra något betydligt tråkigare: rensa, sortera och hänga in kläder i den nya garderoben.

Fick förresten paket från England härom dagen med mitt smink. Är lite besviken på foundationen och mineral boostern, det vart skitsmå förpackningar. I och för sig så borde jag väl inte förväntat mig mer med tanke på priset. Menmen allt annat verkar lovande i alla fall.
OCH Krilles soffa har kommit så de skulle nog in och hämta den imorrn, äntligen får vi något att sitta på!

Oväntat finbesök av moster Pernilla fick vi tidigare också så jag fick ännu en anledning att fika, löööve, och ännu en rundvandring att leda.



RSS 2.0