MYS


Idag har jag jobbat , handlat mat (som JAG ska laga), cyklat, handlat mer mat och nu sitter här och svettig och lortig, snart påväg in i duschen. Efter det hade jag tänkt vara kock (spännande)  åt Krille när han kommer hem från jobbet, jag är då fruktansvärt generös av mig skulle jag vilja påstå.

yaaayaha jag kanske slänger in några bilder någon dag härifrån om jag orkar.. OCH förrersten, jag har då sannerligen några av de bästa spotify-listorna OF DOOOOOM !!!



Ja, från balen som ni kanske ser

Workworkwork


Åh Krilles bror har ordnat så jag får jobba hela denna veckan så åker inte alls hem på torsdag som planerat utan stannar nog tills på söndag istället, underbart !
Förövrigt så är Krilleboooooooy bäst.

Hittade en gammalbild på datorn här haha





Dalarna

Sitter i Dalarland och ska snart ut på en promenad, ensam, eftersom mannen min jobbar. Kom hit igår och överraskade honom rejält då det egentligen var meningen att jag skulle komma på fredag. Hans mor kom och hämtade mig i Malung medan hans far försökte hålla kvar han och Andreas ett tag till i Öje innan de skulle på Manhattan.
Väl framme var det bara till att äta och kissa innan det bar av till Malung igen. Först öltältet och vidare till Manhattan. Kanonkväll med massa trevligt folk !

Förövrigt så är hela Malung ockuperat av husvagnar och då menar jag verkligen vart enda liten gräsplätt och det kör näst intill enbart runt amerikanare i hela området. Ja, Dansbandsveckan 2010 sätter då sannerligen sina spår hahah.






Rubrik


I lördags vart jag på mormors 70års kalas och söndagen spenderades vid välerna  med flickorna. Efter drog vi hem till Lisa oc tittade på underbara Remember Me och grät en skvätt.

Kalaset












Fikan









Ja ni får ju hemskt gärna rösta hahah



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 


Jag kan inte skilja på


Bara för att hon är fantastisk.

 

 


HEHEHI


Tylösand imorgon med flickorna om vädret är beredd på att sammarbeta.

Med mina drömmar och med den lilla tillfälliga inkomst jag har så måste jag nog försöka dämpa mitt ha-begär. Jag menar det kryper i fingrarna om jag inte shoppat på en vecka numera ! Inte bra.

Och ja, här är mina senaste inköp !


Linne, H&M


Linne, H&M
Kjol, H&M
Halsband, Lindex



Kort kavaj, H&M


Skjorta, Carlings


Skjorta, Gina Tricot


Klänning, BikBok


Ringar, H&M


Sandaler, Eurosko




16 Juli


Wihoo, äntligen semester några veckor, eller egentligen på obestämd tid men troligtvis har jag lite jobb sen också. Så nu ska jag promenixa till 6km till mormor för att hälsa på. Förresten så har jag cyklat från och till jobbet varje dag nu de senaste tre veckorna, tar cirka en halvtimme sammanlagt. Inte särskilt mycket men dessutom så har jag och mor min vart ute och powerwalkat näst intill varenda dag. Måste medge att det märks tydligt när man börjat komma ur tonåren, då jag helt plötsligt kan pendla i vikt (AWESOME!), något som absolut inte fungerat tidigare, då gick det enbart stadigt uppåt.

Ska försöka slänga in lite bilder på kläderna jag köpte i Halmstad och Jönköping senare ikväll. Ha det bra !

FÖRRESTEN mormor fyllde 70 igår, tonvis med grattis till henne ! Så imorgon blir det sjuttioårs kalas för hela slanten.


 

 



These Days

- Bon Jovi

Det blev sannerligen en hel del shopping för både mig och syster i Halmstad i helgen så snart är jag väl illa tvungen att rensa ur garderoben lite. Känns verkligen inte särskilt lockande eftersom jag har så fruktansvärt svårt för att slänga saker.. för det kan ju trots allt vara bra att ha. På söndagen låg vi och stekte vid havet och jag brände givetvis en solbrillobränna. Samma kväll bar det av till Falkenberg för att titta på underbara Winnerbäck, Melissa Horn, Laleh, Love Antell och Dundertåget. Finns inte ord nog att beskriva älskade Lasse och blyga Melissa, de är fantastiska musiker och det hände mer än en gång att det var svårt att hålla tåtarna tillbaka.

Och i tisdags så tävlade vår Look Like An Angel, aka Majken haha, på Jägersro i Malmö och hon kom faktiskt trea (och slog rekord på den distansen med voltstart) ! Och det är ganska imponerande med tanke på att hon faktiskt vart skadad nu i två tre månader. Att hon missade starten en aning och att första varvet gick jättelångsamt medan det sista gick snabbt, gjorde väl att hon inte fick det perfekta loppet men det går ju inte göra så mycket åt tyvärr.

Jag färgade mammas hår på onsdagen samtidigt som jag tvingade henne att titta på Remember Me, som förövrigt intagit min topp tio lista gällande en av de bästa filmerna någonsin. Tre ord räcker för att beskriva den - Tragisk, Genialisk och Underbar.


Bilder från i fredags hos Ollie












Halmstad



Morbror, Moster


















Syster


Jägersro


Vår kusk Bosse


Pappa


Mamma


Look Like An Angel












Love at first sight


Rubriken talar väl för sig själv. Det var ju inte meningen att jag skulle se två av guds underverk så jag råkade ju givetvis klicka upp en gigantisk bild på dem. Se men inte köpa.. ca 10 000 nypris, Gucci. ÅH !

 


Meet a giant fish, like a boss


Ligger här och myser, det vill säga halvsover, i min gigantiska juventustischa samtidigt som jag drömmer mig bort till platser långt bortom Sveriges gränser. Den senaste tiden har längtan vart näst intill outhärdlig och bryter ständigt ut i gråtattacker för att just jag inte har några kontaker utomlands och varför inte jag har pengar att ta mig dit jag vill. Inte ens får jag träffa mannen min utan att punga ut crika 800 spänn, tur och retur, för en fjantig tågbiljett ! Skjut mig.

Men på lördag ska jag ÄNTLIGEN få shoppa. Jag och syster åker till Halmstad för att tillbringa dagen i stan och natten hos kusinerna. På söndagen hoppas vi på bra väder för isf så ska vi soooola innan vi drar vidare till Falkenberg för att se Underbara Winnerbäck och Melissa Horn men också Laleh, Dundertåget och Love Antell.

För att gnälla lite till så kommer jag vara skittrött imorgon igen eftersom jag aldrig lär mig at gå och lägga mig i tid. Vart fan finner jag lite självdiciplin?

Och för att avrunda så tycker jag att alla ska spana in filmen här nedan. Den är så fruktansvärt tragisk och hemsk men svinbra.

 

 


New in


Lite av vad jag köpte i lördags och vad jag beställt. Förresten ni ska bara veta vilken hurtigburre jag är numera, jag cyklar till jobbet genom hela skogen upp ner upp ner upp.

H&M







Gina Tricot



Nelly.se



Nelly.se





+ ett par till leggings fast med dragkedjor från Trend House




Alice in wonderland


Glömt att säga att vi bokat resa till vårt älskade Italien ! Så jag, Krille, Filippa, mamma och pappa åker till Pisa för att hälsa på våra vänner där. Krilles födelsedagspresent från oss :)


Men nu ska jag och syster titta på Alice i underlandet och sen måste jag sova tidigt så jag slipper vara trött på jobbet imorgon.


High Chaparall


Idag har jag och syster vart på chappen där det var western-tävlingar. Vart så nära att fråga några av de amerikanska cowboysarna om de inte tog emot backpackers på deras rancher men vågade inte haha. Det var fruktansvärt varmt och jag brände givetvis axlarna men skitkul var det ! Har inte vart på där på flera år så en aning nostalgiskt vart jag allt. Sen mötte vi Olivia och Cajsa och vi gick och köpte våfflor, mumsss.
Men nu ska jag sova för ska upp vid kvart över sex imorgon och jobba, kul...



















































Hello good morning

- Diddy - Dirty Money

Godmorgon godmorgon, nu ska jag på flugjakt i mitt rum och efter det fixa mig så jag kan bege mig på en liten shoppingrunda. Det kryper i fingrarna, har inte shoppat på över tre veckor och det har vart fruktansvärt påfrestande. Dessutom måste jag ordna en present till systra mi eftersom hon fyller år idag och jag har inte hunnit skaffa någon än.

Grattis plutten !


Update !!!


Oj, nu vart det verkligen ett bra tag sen jag skrev här men jag har haft fullt upp sedan dess och har inte riktigt orkat ta tag i att ens skriva några meningar. Jag tänkte väl jag skulle försöka sammanfatta vad som hänt sedan sist så gott jag kan haha.

Rhodos 16 / 5 - 24 / 5

Ja vad ska man säga? Den ena skandalen efter den andra, att fri bar var en del av vår all inclusive kanske inte visades sig vara särskilt bra. Redan efter fem timmar samlade hotellet oss och hotade med att kasta ut alla om vi inte skärpte till oss. Vi hade nämligen då, efter fem timmar, lyckats få flest klagomål en någon annan under samma dag och eftersom vi bodde på ett fyrstjärnigt hotell så var detta inget de tolererade. Den natten lyckades en av oss också med det otroliga att få den stora möjligheten att spendera en tid i häktet. Man skulle kunna tro att vi lugnade ner oss efter detta men det var ju trots allt studentresa och det finns väl inget som inte ska ske då? Några av oss placerade ut maginnehåll på väl utvalda platser, det vill säga i lobbyn och på rummen givetvis. En viss kille fick den utmärkta idén att varför inte tattuera in sin mankompis namn i pannan (dock synd att det bara vart henna). En hel del korta intensiva romanser förekom också , men hallå det var ju studentresa? På bargatan vart vi guld värda, den snart berömda blåbärsshotsen var mångas trogna vän medan den snygge inkastaren på Seven var andras. Den svenska baren Toxic ordnade även på fredagen Ladies Night då de manliga bartenderna gick omkring i boxer och fluga och fyllde på champagne. De hade även släpat dit två manliga strippor varav en av dem var han Patrik som tydligen hade vunnit Paradise Hotel senast. Låtar som alltid kommer få symbolisera resan är bland annat Alors on danse, Imma be, I'll do you like a truck och Sex on the beach. Den tid vi inte spenderat på något av det ovanstående så kunde man få en skymt av oss på stranden där vi arbetade hårt på brännan. Trots några få motgångar så tycker jag nog allt att det var en underbar resa.

Bal 28 / 5

Efter månader av förberedelse så vart jag äntligen på väg att få gå på min första bal (säkerligen den sista för den delen också). Klänningen som mormor hade sytt var så fin och Lenas håruppsättning likaså och pricken över i:et vart baldejten min. Bilen vart väl inte så dum den heller HEHE. Dock vart färden genom samhället med alla blickar på en, inte lika imponerande. Jag var så nervös att mungiporna bokstavligen trängde in i ögonen och jag blottar då mitt, inte särskilt sminkrande, tandkött . Samtidigt kisade jag något fruktansvärt på vartenda bild så lyckas endast med att se fullkomligt vanställd  ut, tyvärr. Men desto trevligare hade vi på Höganloft sen där vi fick god mat, dansade och umgicks resten av kvällen.

Student 4 / 6
Sjung om studentens lyckliga dar, låt dem oss... åh vilken underbar dag. På morgon vart det champagnefrukost hemma hos Jesper Dahlstrand som hade ordnat så att vi alla kunde sitta ute på altanen i det fina vädret. Sedan begav vi oss mot skolan där vi fotograferades och sedan åt massa god mat med alla studenter och några lärare. Efter det träffades vi klasserna var för sig och fick våra betyg. Jag fick 14 MVG, 15 VG (tror jag) och 3 G, inga höjdar betyg direkt men jag är hyffsat nöjd i alla fall. Sen bar det av till aulan där det delades ut massvis av olika stipendium, grattis Lisa och Zirre till era !  Även jag och de andra som läst samhäll ekonomi fick gå fram och ta emot våra diplom för att vi nu är diplomerade gymnasieekonomer. Sedan var det äntligen dags att få springa ut, sjunga studentsången, lyssna på vår rektors evighetslånga tal och sedan leta rätt på våra familjer. Tack till alla som uppvaktade mig då ! Därefter åkte vi flak och traktorsläp innan vi var och en begav oss hem för att äta och få massa fina studentpresenter. Bland annat så fick jag  pengar, fina glas, smycken, presentkort och en trip till brorsan i Göteborg, där han numera bor. Sen tillbringade vi studenter resten av kvällen i Kulltorp samt på Sigges. FÖR JAG TOG STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA.

Dalarna 10 / 6
Efter tio timmar i bil, buss och tåg så vart jag äntligen framme på stationen i Malung där mannen min hämtade upp mig så att vi kunde åka direkt till hans systers skolavslutningsshow innan vi åkte till Öje, en by mitt ute i ingenstans där han och hans familj råkar vara bosatta. Under helgen som följde blev det massa mys och en del skate för han och hans bror medan jag sysselsatte mig med att försöka få kläm på hur jag ska hantera min Eos. På måndagen åkte vi till Mora för att shoppa lite och hämta upp Robin som skulle tillbringa några dagar hos oss ute på vischan. På onsdagen vart det min födelsedag och jag fick tacos och tårta, MUMS ! Jag fick också en jättefin stor skål som jag ska ha popcorn i och två mindre muggar/skålar i samma design, utav hans föräldrar. Och utav Krille och Robin fick jag ett presentkort på H&M, UNDERBART. På torsdagen åkte Robin hem och jag passade på att utnyttja solen eftersom Krille ändå jobbade. En annan kväll spelade vi poker hos Andreas, hans bror, och jag tog givetvis hem segern och vann 120 kr, inte illa för att vara första gången haha. På måndagen åkte jag och Krille och fiskade innan vi tog båten ut till deras ö, tar bara en kvart ungefär, där de har sin stuga. Vi bastade, kände på vattnet och vi konstaterade att det var omöjligt att bada, gick tillbaka och bastade lite till, gick in och grillade korv i kaminen och spelade sedan en massa Yatsy och åt Ballerinakex, mys. På torsdagen kom hans andra bror, Alexander, och hans flickvän Johnna hem med deras två Chihuahuaor (stavning?) för att tillbringa helgen där. Midsommar spenderade vi hos någon kompis men kvällen blev tidigt och vi var hemma redan tjugo i tio haha. Lördagkvällen myste mannen och jag med pizza, godis och film eftersom det vart dagen innan jag skulle hem till Småland igen.

Jobb 28 / 6
Påbörjar första arbetsveckan och därefter blir det två till innan fabriken är stängd två. Sen hoppas jag på att jag jobba några veckor därefter också.

RHODOS
















































































BAL



































STUDENT

kommer snart

RSS 2.0