Godmorgon !


Ligger i sängen fortfarande och drar mig. Det blev ingen Halmstad idag för pappa hade visst åkt utan mig. Jag tänkte jag skulle följt med honom och hämtat hem Diable efter en månads inkörning hos en man i Halmstad-trakten. Men jag glömde meddela pappa det och jag trodde inte att han skulle åka så tidigt. Så när jag vaknade av klockan och tittade ut genom fönstret så var transporten redan borta, typiskt !

Men nu blir det till att plugga hela dagen och sen ikväll bär det av till Siggesloge, där det är premiär ikväll, med töserna.

OCH idag får jag både lön och studiebidraget, awesome ! Har endast haft 6 kr på kontot de senaste dagarna så det känns braaaa. Men nu ska jag ta mig upp ur sängen och gå ner och käka frukost.

HAVE A NICE DAY !

Diable, vintern 2010



Musiken vore inget utan dessa grabbar.

 

 


Summercat


Åh underbar låt ! Sommar, festival, tygskor, ljusa shorts, bikini, linne, håret i en knut, solglasögon.





Godnatt !


Ja, rubriken talar väl för sig själv.. nu blir det sängen.

 

 


Suck !


Ibland förstår jag verkligen inte hur vissa människor väljer sitt jobb och varför det inte finns fler krav på dem som ska bemöta och hjälpa andra människor i sitt arbete.  Idag vart på läkarmottagningen för att betsälla en tid till att ta bort en leverfläck i nacken eftersom jag anser att den är i vägen och vill kunna tatuera mig där sedan. Men när jag kommer till receptionen möts jag av en tråkig surfitta som totalt verkar sakna förmåga att föra sig socialt. Hon mumlar, tittar på en som om man vore dum i huvudet och ser själv ut som om det är det sista stället på hela jorden hon vill vara på. Sedan vart jag tvungen att vänta på att få träffa en sköterska så att hon kunde boka en tid åt mig. Det visar sig att även hon inte vet hur man bör bete sig. Det är väl ärligt talat inte särskilt svårt att klistra på ett jävla leende och åtminstone försöka se någorlunda trevlig ut.

Jag blir så irriterad, kraven på social kompetens borde verkligen skärpas i yrken där man ska arbeta med människor ! Jag hade god lust att be henne ge mig rocken och pennan och sedan skicka hem henne för till och med jag hade klarat av det där jobbet betydligt bättre än hon.

MEN provet gick i alla fall bra innan så jag är nöjd.



En snabbis sedan sist


Helgen i Örebro vart underbar, mys mest den bästa är som vanligt obeskrivligt ! Inhandlade även skor, skjorta, värmeskydd till håret och lite annat krams. En till runda på stan med Frida som sedan avslutades med en glass i hand vid slottet. Lönen som skulle kommit, kom inte så fick ringa mamma efter tåg-pengar. I måndags vart det match som gällde och vi vann med 4-2 och jag kan nog inte låta bli och vara lite småstolt över mig själv då jag faktiskt lyckades göra alla fyra målen. Resten av veckan har jag bara pluggat och det är precis vad jag kommer att fortsätta göra det närmsta två veckorna. OCH JUST DET ! Matte C-kursen är avslutad och jag fick VG :D

Men nu blir det till att fortsätta repetera muskler, skelett, blodomlopp, matspjälkning etc så att jag klarar av provet senare idag.


Fäst


<3


Rockbar


Rockbar

Rockbar


Rockbar


En stakars igelkott mitt i stan


Krillekonst


Mums


Hahah


Isadoras Eyeliner, Maybelline mascara, Phe hair repair, Syoss värmeskydd


Skor från H&M


Svart skjorta från Gina Tricot





Mmbop


Nu har jag äntligen packat klart efter x antal timmar, duuktigt. Jo, jag vet att jag bara ska till Örebro och bara stanna där tills på söndag MEN det där med att packa är faktiskt svårt, en hel vetenskap skulle jag nog allt vilja påstå. Och att det tar sådan tid kan ju kanske möjligtvis bero på att jag har en alldeles för bra Spotify-lista (skööön musik) som konstant distraherar mig ?

Så nu ska jag lägga över lite  musik till ipoden så jag har något vettigt att lyssna på på tåget imorgon och sen borde jag verkligen plugga på matten, mitt slutbetyg hänger på detta provet (!)


Bara för att hon har de snyggaste existerande kindbenen samt midja, någonsin.













Se det snöar !


Och nej det är verkligen inte roligt. Jag som trodde att våren äntligen var här men icke sa nicke. Jaja jag får väl hoppas på att SJ klarar av lite busväder så att jag inte blir fast någonstans på väg till Öret imorgon......

Men nu ska jag inte vara bitter ! Jag var hos mormor innan idag och kikade på lite grejer hon köpt så att vi kan pimpa klänningen och passade då också på att bleka det jag misslyckades med igår.

Imorgon är det sista matteprovet som gäller, sen är matte C avklarat och senare på eftermiddagen bär det ÄNTLIGEN av till Örebro och min älskling ! Fyra månader sedan vi sågs senast så det ska bli underbart. Ja, jo det är det ju alltid men jag tror ni förstår vad jag menar.

Så nu ska jag packa likt en kamel på speed och sen plugga !


Bara för att vi är alldeles för snygga för vårt eget bästa.


whawhaaa


Idag har jag inte gjort mycket mer än blekt bort den där dumma utväxten.  Men måste ändå köra en omgång till då hela bakhuvudet är oranget i bottnen haha. Sen letade jag fram saxen och klippte bort det värsta på mina slitna toppar också. Så nu sitter jag här och och lyssnar på awesome musik trots att jag egentligen borde plugga.

Vilken röst bruden har ! - Anna Von Hausswolff med Track of time.

 

 


Hey soul sister


En sådan underbar låt ! Men nu ska jag och kudden ligga lite, godnatt gott folk.





Upptagen


Stress stress stress !

Vart på träningsläger hela helgen och har däför inte vart aktiv här och kommer nog inte vara det på ett tag eftersom det är så himla mycket i skolan de närmsta veckorna framåt. Så nu måste jag fortsätta plugga, TJAARÅ !


Saknar något fruktansvärt, men på torsdag ses vi äntligen efter att inte ha setts på en hel månad.


Inställt


Idag skulle mamma och pappa åkt till Italien, den resan jag, min syster och mormor gav till dem i julklapp. De skulle bott hos våra vänner där tills på tisdag. Men nej då bestämmer sig den dumma vulkanen på Island för att vara svinig och få utbrott så att all flygtrafik i hela Sverige måste ställas in. Jag tycker så synd om dom för jag vet hur mycket den betydde ! Och sådär lagom känslig som jag är så har jag grinat halva dagen för deras skull haha. Men jag antar att det bara är och gilla läget, de fick i alla fall boka om den utan avgifter eller få pengarna tillbaka.




Och här är min to do list som i princip ska vara tom efter den 10 maj:

Engelska C
English writer prov, 20 april
Cultural essay, 29 april
Bokrecension, 10 maj

Filosofi
Uppsats, ?

Naturkunskap
Människokroppen prov, 28 april
(gigantiskt)

Personal administration
Prov, 5 maj
Mvg-uppgift arbetsmiljö, 16 maj

Psykologi
Uppsats (+redovisning?), ?

Matte
Prov, 22 april

PROJEKTARBETE
Ska in så fort som möjligt för respons


Skjut mig, tack?






Goodnight sweethearts..


..well it's time to go, wopbidoo. Nu blir det sängen, imorgon är det en ny dag och nya möjligheter haha, godnatt gott folk !



An angel's smile is what you sell


Sitter här och spelar Claw och pluggar om vartannat då jag egentligen borde ägna mig helhjärtat åt skolarbeterna, så kära student du är så välkommen nu.
Sen vart hos mormor innan idag så att hon och hennes syster kunde klippa till kjolen till balklänningen, åh nu börjar den äntligen likna något !

Dessutom så har jag och mor min vart riktigt hurtiga de senaste två veckorna och vart ute och gått varje dag. Ett sista försök till att rädda beachen 2010 kanske. Men nu ska jag övergå till att spela GTA 2, ha det bra !



 

 


ÅH


Jag bara måste få tag i det här spelet haha! Spelade det när jag var liten och det var så himla kul.


Captain Claw

 

 


Höga?.. Oerhört


Titta lite längre ned vad jag fått hem idag !!! Så fruktansvärt snygga och inte alls så svåra att gå i som jag trodde de skulle vara. Men å andra sidan så går det kanske inte att jämföra ett städernas gator eller uteställernas dansgolv med mitt rum? haha

Tog mig en titt på mitt schema över den kommande månaden, tidigare idag och ärligt talat så är jag helt säker på att tiden aldrig lär räcka till. Cirka tolv inlämningar / prov har jag framför mig och det är bara fram till den 10 maj. Om jag tar mig ur den här perioden levande så klarar jag nog av vad som helst därefter.









Och sen tog jag mami och syster en promenad i det finaaa vädret!





Yummy !


Bara lite av allt jag vill ha just nu!

 

 


Godnatt


Nu har jag allt pluggat en hel del på filosofin, känns som att det börjat fastna lite nu och det firar jag med att äntligen få gå och lägga mig.

Förresten så tro jag nog att mina skor anländer imorgon, mums! Men nu ska jag sova, godnatt.



Stress


Är fruktansvärt stressad nu och kommer vara det fram till fredag. Har ett filosofiprov på tisdag (G-del) och torsdag (VG/MVG-del) om antikens filosofi samt existensialismen. Sen har jag ett engelskaprov där jag "enbart" ska kunna en jävla massa fakta om 30-40st brittiska författare, helt meningslöst. Och så ska projektarbetet in på fredag och jag börjar tvivla starkt på att jag ens får ett godkänt, skulle aldrig förlåta mig själv om det blir så.
Så idag har jag inte gjort mycket mer än suttit med papper och böcker i högsta hugg. Eller jo jag har tvättat, DUKTIGT mathilda.

Dessutom så saknar jag finaste massvis och önskar han vore här hos mig.


Men detta underbara klipp, sviker mig aldrig och lyckas som så många gånger tidigare pigga upp min eländiga tillvaro! hahah




YÄÄÄÄ


Bara för att låten är awesome och jag ball.





Godmorgon!


eller kanske inte riktigt, gick upp för en och en halv timme sedan och har bara lagat lite mat sen dess. Och nu nu ska jag åka till mormor och prova överlivet på klänningen som nu är färdigt, wiee !

Och så såg jag att det kommer ännu en Step Up-film i sommar,  i 3D dessutom ! Den måste bara ses. Dans är sexigt hahah !






Fredagen


Idag har jag och la familja vart i älskade Halmstad och shoooooppat. Trots att jag inte hade några pengar lyckades jag ändå med att komma hem både det ena och det andra haha. När vi senare kom hem så gjorde jag och Filippa flygande Jacob och därefter tittade vi på film, en heldag med nära och kära så att säga.

Fick mitt löshår igår med, tycker nog allt att det var lite väl tunt kanske men skitsamma. Blir tyvärr tvungen att tona eller bleka det också men det hade jag räknat med så nu är det bara att inskaffa färg.

Resten av helgen ska jag inte göra annat än plugga så inihelvete så det blir lite lugnt på den fronten. Men nu ska jag sova och vänta på att krilletheking får ledigt från inspelningen så att han kan ringa och säga godnatt, mys.


 


Vill ha !


Tror nog allt jag ska lägga in en beställning så tjejen hinner sy och skicka en innan jag beger mig till Rhodos. Men vilken är snyggast? Den röda va?


 


Ingenrubriksåattsäga


Är så himla glad att jag fick jobba igår och idag så jag åtminstone får in lite pengar när lönen kommer. Trodde nämligen inte att jag skulle få jobba för huvudtaget eftersom det var så lite att göra där men vilken tur jag hade !
Efter jobbet tog jag mig en välförtjänt powernap innan jag och mamma vart hurtiga och var ute och gick i regnet. Vi har faktiskt varit duktiga och gått varje dag den senaste veckan och det är verkligen skönt nu när vädret så underbart. Sen vart jag en sväng hos mormor också för att prova överlivet till balklänningen, åh hoppas verkligen den blir snygg!  Inte för att jag tvivlar på min älskade mormors skicklighet men jag har sådana fruktansvärda krav så tycker synd om henne som arbetar med mig hahah.

Och imorgon, eller ja senare idag, bär det av till Halmstad. Wihoo shoppa för pengar jag inte har medan systeryster fick 4000kr för sveda och värk idag, som hon kan spendera ! Suck, jag skulle också kunna bryta benet för sådana summor !



ÅÅÅÅH


De hade fått in de suuuupersnygga skorna igen (!) på nelly så nu har jag klickat hem ett par :D Dock återstår det att se om jag kan lära mig gå i dom haha ! Och igår beställde jag dessutom löshår från http://www.hairiffic.se/se/ till balen. Hoppas bara att färgen är någorlunda lik min egen, vill helst slippa ge mig på blekning eller toning eftersom det förstörde mitt förra.






 

 




Skjut mig, tack !


Har inte gjort ett smack idag så nu sitter jag här med dåligt samvete och ett gigantiskt projektarbete att skriva undertbart ! Förstår inte hur jag kan vara så fruktansvärt dålig på att ta tag i saker och ting, för hur svårt är det egentligen? ÅH.

Men jag får väl trösta mig med att det knappt en månad kvar av skola och plugg. I princip hela maj går bort, först bär det av till Stockholm och sedan Rhodos. Efter det så sätts betygen och sen är balen. Känns helt overkligt !

Dessutom har jag ett litet pinsamt problem... jag förstår verkligen inte hur jag ska göra för att en video från typ youtube ska kunna ses i inläggen, väldigt frustrerande !


Happiiii


Är så glad så att jag kan spricka och då är det inte särskilt kul och sovaaaa. Men det är ett måste eftersom jag ska upp tidigt i morgon och möblera ryggen yay. SÅ GODNATT !


You're the one i need, baby






Påskmat i mängder


Klev upp vid tolv, satte mig i bilen och åkte till mormor för att äta påskmat, underbar frukost haha! Var där halva dagen och sen har jag inte gjort så mycket mer men imorgon ska jag i alla fall till kiropraktorn och efter det försöka komma igång med projektarbetet.

Förfesten hos tessan igår





-


Tears roll down my face, i can't replace.
Cause you're my, you're my, my, my true love, my whole heart.
Please don't throw that away


 



-


You said move on
Where would i go?
I guess second best
Is all I will know

http://www.youtube.com/watch?v=jgnxj_dMHwM





Parken?


Jag och mami har precis varit ute och fikat i skogen, jättemysigt även att det blåste som fan och inte var särskilt varmt haha! Och är fortfarande snorig och tung i huvudet men ska ändå till Theres och de andra töserna en sväng ikväll. Kanske till och med orkar med parken senare, Scotts ska ju dit så :D Skulle ju behöva sätta Johanna på plats med mina awesome danssteg.



Trött

Usch vad trött och seg jag är. Förskyldningen släpper inte och har fortfarande ont i halsen, toppen. Men tvingade mig ut lite innan idag och bestämde mig för att rida vendela (!!!). Har nog inte ridit sedan i somras eller något och fy sjutton vad kul det var!

Men nu blir det käk och sen så åker jag till lisa en sväng.


Slänger upp en bild på mig, osminkad hahah, och sötiskatten


Kvällen


Nu ska jag lägga mig i badet med en skål hallon och släpa in datorn så att jag kan titta på gossip girl samtidigt. Dessutom så ska jag äntligen raka benen efter två och en halv vecka HAHAH, ska bli sååå skönt ! Ibland är jag så fruktansvärt fräsch...



 

 

 

 

 

 

 

 

 


Studentfeeest


Tack för en kanonkväll alla som var där! Bilder kommer kanske senare.

Men nu ska jag sovaaa! Godnatt.


Bara för att Cahtrinos är söt


Krasslig


Usch, känns som om jag är på påväg och blir sjuk. Vaknade i morse och hade jätteont i halsen och nu har jag dessutom ont i huvudet och känner hängig. Får se om det blir någon studentfest ikväll för min del. Skönt att det åtminstone är lov i en vecka nu. Måste försöka komma ihåg att ringa anders och se om han har något jobb till mig.

OCH nu när mina skor äntligen finns på nelly igen så finns dom inte i min storlek ! Fruktansvärt irriterande.
Yäääyä nu ska vi ha rollspel på psykologin så hejdå.



...


Om man påstår sig ha något för bra. Det bästa. Allt man någonsin önskat sig... varför tar man då inte vara på det man har innan det är försent? Inte ens försöker?

Är det stoltheten som står i vägen? Eller vad är det som gör att man inte kämpar för att behålla det man är rädd för att förlora? Eller betyder det helt enkelt att man inte är rädd för att förlora det längre, att man inte vill eller orkar kämpa något mera?




Mys


Ikväll blev det film med mor och syster. Det kan knappt bli bättre än att sitta ihopkurad i soffan med filt, popcorn och schysst rulle !



RSS 2.0