Lördag

Åh inatt flög Olivia till USA och jag är inte alls avundsjuk.... jag vart mer uppspelt över det än hon själv var när hon kom förbi på en snabbisfika haha. Men jag hoppas hon får tre toppen veckor nu medan jag får trösta mig med att det är ju trots allt inte särskilt lång tid tills jag också står på amerikans mark.

Tidigare idag åkte vi in till Gislaved en sväng och köpte massvis av nödvändig skit till lägenheten på Rusta, Jem och Fix och Jysk. Mamma hade dock redan hjälpt oss på traven och köpt oss en kasse full av tråkiga saker som man bara måste ha, TACK!

Men nu ska jag börja sortera och packa ner mina kläder och alla andra prylar i kartonger innan jag ska köra flickorna till parken.

 

 


Shabby Chic


Betsällt

Kunde inte låta bli, speciellt när allt det här inte gick på mer än 262kr !!! Kan jag ju bara hoppas på att det är något att ha, med tanke på priserna, men enligt andra tidningar och bloggar så verkar det vara helt okej i alla fall.


1. Total Face Brush - £ 1.50
2. All Over Cover Stick - £ 1.50
3. Mineral Infused Face Primer - £ 6.00
4. Duo Eye Shadow Cream - £ 1.50
5. Liquid Eyeshadow - £ 1.50
6. Eyelid Primer - £ 1.50
7. Mineral Booster - £ 3.50
8. Kabuki Brushes - £ 3.50
9. Foundation - £ 3.50

 


Förresten..

..så skulle jag definitivt kunna ligga med henne om det gick för sig. Okej kanske inte, men hon må vara snyggaste kvinnan alive helt klart.

 

 


Hey baby don't you know I'm in a band And everyone who's in a band is dreaming cool And I'll be cool for you if you want me to

Har inte alls orkat uppdatera de senaste veckorna, har vart så mycket och jag har inte haft någon lust förhuvudtaget. I och för sig har jag inte haft särskilt mycket att skriva om ändå, inte mer än New York vill säga. Har fortfarande inte riktigt smält att jag faktiskt ska dit om knappt en månad, längtar så fruktansvärt! Vi ska väl försöka sätta oss ner en kväll och planera om vad som ska prioriteras eftersom vi knappast lär hinna med hälften av vad man egentligen skulle vilja. Men att gå på musikal känns nästan som ett måste då vi inte bor särskilt långt ifrån Broadway hehehhehe, glad tjej. Olivia åker ju till USA på lördag för att bila runt i tre veckor med två av sina syskon och kan inte förneka att jag önskar det vore jag som också skulle göra det haha! 

I söndags vart jag på afrodance för första gången och det var så fruktansvärt jävla svinkul, ni anar inte! Har nog aldrig haft sådan träningsvärk i ryggen förut som jag hade efter detta, underbart! Det är nästan så att det konkurrerar ut zumba.. fast nä, men delad första plats absolut.

Helgen blir väl till att förbereda inför flytten nästa vecka. Och ja jag ska flytta, men bara till Gnosjö så det är inget att hurra för. Och nej jag tänker inte bli fast i denna skithåla, det är bara tillfälligt eftersom vi inte kan bo i mitt rum längre då ni säkert förstå att det går en på nerverna. Om absolut, absolut, absolut max 9 månader lär jag definitivt tagit mig härifrån på något vis. Så skulle uppskatta om ni inte påpekade min ohäftiga flytt för jag tycker det är pinsamt nog ändå att jag ska flytta till Gnosjö.

Aja snart kommer Krilleboy hem från repandet så ska väl börja gör mig i ordning inför kvällen, godnatt.

 


New York nästa!

Nu är det bokat och klart. Jag, syster och Jennifer åker till New York i mars!!! Åh vad jag längtar, skönt att äntligen komma bort från Sverige, även att det bara är ett par dagar. Vi bor i alla fall på Hotel Pennsylvania som ligger mitt i smeten på Manhattan, inget fancy hotell dirkekt men det är ju ändå inte där tiden ska tillbringas. LÄNGTAR!

Aja till helgen är det parteey hos Eve och kanske en fika på söndag vad jag förstod annars blir det nog lugnt. Men nu skriker sängen efter mig och jag ska väl inte låta den vänta mycket längre, godnatt.

Hotel Pennsylvania


We won't get any younger

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård
Jag måste ha träffat, din frekvens
Diskanten var svagare, diktionen mindre hård
Det var som att tonen, var en väns
Det är lätt att se hur sjuk man en gång var
När såren läker, och regnet känns
Gör din tolkning, häll mig full med svar
Rita figurer, och dra en gräns

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati
[Eller jo det gör jag visst]
Inga kan ta fel på varann som vi

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra


Inget att skriva om, inget att längta till.. eller jo, 4 januari börjar kännas välkomnande trots allt. Jag har tappat gnistan och har inte den blekaste aning om jag ska återfå den igen. Men det är i alla fall första zumban efter uppehållet ikväll, uppiggande tanke !


Jagvillborthärifråndethärjävlaskitställetnu


Jag vill bort från Sverige, bort från allt. BORTBORTBORTBOOORT. Jag orkar inte

There's those thinkin' more or less, less is more, but if less is more, how you keepin' score? It means for every point you make, your level drops. Kinda like you're startin' from the top... and you can't do that.

Sitter i Örebro hos Joel och tittar på när han och Krilleboy spelar...... tur att jag hittade datorn, Jennifer slutade ju inte jobbet förrän nio. Vart en sväng på Marieberg tidigare och fick med mig en ring, foundation och en praktisk necessär hem. Och nu när jag satte mig här råkade jag också klicka hem ett par godingar från Nelly, namnam.  Tog en massa charmiga bilder på mig själv tidigare idag också som ni såsmåningom också ska få se hehehe.

 Lööve him
He had the keys to a place where we could practice it felt almost like Dirty Dancing minus the United States and instead of a resort it was the Folkets Hus basement

Trött tjej myser med glass och film i väntan på att hämta mor och far. Sen blir det sängen så vi orkar ta oss upp imorgon och bege oss till Örebro. Blir dock en kort vistelse, tillbaka redan på lördagkväll, skönt att slippa komma hem sent på söndagen för en gångs skull.

Och jag skaaaa lägga upp bilder från nyår så småningom men nu måste jag gå och bajsa pösss.

 

 


Gott nytt år!

Vägen upp till Dalarna i torsdags blev väl inte riktigt som planerat, Krille lät mig endast springa igenom H&M och Bellbox innan vi åkte vidare för att hämta upp Fredd så efter det satt jag mest och tjurade i baksätet med Ipoden och godiset resten av resan haha. Samma kväll vart vi en sväng hos hans bror och de skulle promt skjuta sina fjantiga raketer som varken gav ljud eller ljus ifrån sig.
Nyår tillbringades, som jag tidigare nämnt, på hotellet i Malung där det bjöds på svingod buffé, musik och trevligt folk. På lördagkvällen var vi hos hans bror igen och tittade på Inception och Iron man 2 medan vi vräkte i oss en massa onyttigheter. Aja, en kort sammanfattning om helgen, lägger upp lite bilder i samma inlägg ikväll när jag fått in dem på datorn.

Måste försöka komma igång med zumban också efter ett litet juluppehåll, passar perfekt efter fikat sen!


RSS 2.0