TJARÅ


Ska nu försöka sova en timme sen bär det av till Rhodos ! Kommer sakna mannen men hoppas han ha det bra här hemma även att jag är i iväg och solar och badar ......... :D

Lite av vad jag köpt i Stockholm och Halmstad


Update


I tisdags bar det av till Stockholm med samhäll och naturarna. Samma kväll vart vi på dramaten och kollade på Osage County. Därefter irrade vi omkring i Stockholms underground ett bra tag innan vi lyckades ta oss till en pub inte långt från vandrahemmet vi bodde på. I onsdags blev det väckning tidigt eftersom vi skulle få rundvandring på riksdagen vid niotiden. Sen blev det shopping några timmar innan de andra skulle åka hem, jag skulle åka direkt till Örebro därifrån så jag hann spendera ännu mer pengar under några timmar till.

Men nu ska jag och mannen titta på film eftersom det inte blev några tatueringar för han och Joel i dag som planerat.

Ulfer och jag vid Krilles stuga i Dalarna i somras

 


I'm like a bird


NU ÄR JAG FRI !
Skickade precis in den sista uppsatsen. Jag behöver aldrig mer plugga om jag inte vill. Efter tre år av endast plugg och konstant stress/prestationsångest så är jag äntligen fri. Nu ska jag leva loppan och ta igen allt jag missat under dessa tre år. ÅH UNDERBART !

I morgon bär det av till Stockholm med samhäll och naturarna. Vi ska till dramaten och gå på teater, sova på vandrahem, besöka riksdagen  och shoppa på onsdagen. Därefter tar jag bussen direkt till Örebro och spenderar några dagar hos världens bästa. Kommer hem på lördag morgon och sen på lördag natt/söndag morgon så bär det, med femtio andra, av till Rhodos på studentresa. Ska bli fruktansvärt kul !

Men nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp imorgon, godnatt !

Trött


Håller på och somnar men måste skriva klart recensionen på boken Atonement. Förövrigt så vart filmen fruktansvärt tragisk. Men nu ska fortsätta skriva !

 

 


Pillipill sillidill chilldillllllll


Har precis vart hos mormor och lånat hennes symaskin till att sy löshåret dubbelt. Imorgon bär det nämligen av till Halmstad där jag ska prova balfrisyr och då måste håret vara fit for fight så nu ska jag sätta mig och sy på clipsen också, drygt !

Idag har jag bland annat hunnit med att skriva och lämna in loggboken till projektarbetet, skrivit arbetsmiljöuppsatsen och även hunnit påbörja den engelska bokrecensionen på Atonement. Sedan är det bara Filosofi-uppsatsen kvar sen behöver jag aldrig mer plugga om jag inte vill, määäktigt. Men nu ska tant mathilda fortsätta sy.Underbart


 

 

 


Prioritet 1


Min första prioritet efter studenten, är att ta tag i mitt liv. Bli en bättre människa och jag kanske till och med kan lyckas eftersom då lär jag ju vara betydligt mindre strssad och pressad från skolarbeten. Och med rätt hjälp och stöd kan det nog gå, och det vet jag nu att jag kommer få. Jag ska även försöka hitta något som jag verkligen gillar att göra. Kanske ta upp ridningen igen? Lägga ner tid på mig själv så att jag ska trivas någorlunda som jag ser ut och som den jag är, något jag inte gör för fem öre nu.

 

bara för att jag tycker om honom så himla mycket.


.


Jag orkar inte mer


Hade..


..näst sista riktiga skoldagen idag, underbart :D Mindre underbart är att jag har 4 uppsatser, 1 redovisning och redigering av projektarbetet kvar. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna för jag ska visst spela match mot Hånger idag också.

Dessutom tycker jag att grekerna kan lägga ner strejken nu för börjar bli lite nervös att vi inte kommer iväg. Vill hemskt gärna undvika att se ut ett lik på balen.


Ja men tack

Om det ändå vore så väl.. skulle jag flytt Sverige !


Note !


Tisdag
- Köra mamma till jobbet 05.40 så att jag kan ta bilen
- Läkarn klockan 10.15, skolan direkt därefter
- Plugga tills jag avlider


whäwhä


Är både trött och sleten och skulle helst bara vilja krypa ner i sängen och sova i två veckor nu men det är ju inte riktigt så enkelt. Just nu gör jag inget annant pluggar men ikväll får jag ledigt från det då jag, mamma och pappa ska åka till Finnveden skolans restaurang och käka tre rätters eftersom min syster går Hotel och Restaurang där och hon ska servera ikväll.

Men tillbaka till pluggandet, tjarå !

Så skönt det hade vart med rakad skalle.

 

 


VIDRIGT !


Jag har nog sett det absolut sjukaste, äckligaste vidrigaste någonsin. Finns fan inga ord för att beskriva den människan. Jag vill bara kräkas. Kolla in det här:

http://hundslyna.blogspot.com/


VIDRIGT !Strawberries n' Sunshine


Vaknade för en timme sedan och gick raka vägen ut och satte mig på terassen och solade lite, hur härligt väder som helst ! Nackdelen är väl att mina avskyvärda fräknar kommer fram så fort solen dyker upp men tyvärr så går det väl inte göra så mycket åt det.
Jaja men nu sitter jag här och äter hallon och tänkte börja plugga. Har hur mycket som helst nu i skolan men idag är det bara två veckor kvar till studentresan, som ska tillbringas på Rhodos, UNDERBART !

Det känns väl ganska så helrätt just nu?

 

 


Kvällen


Nu ska jag snart krypa ner i soffan med resten av familjen och kika på film.

 

 


Hit the floor


"Förfest" hos lisaaa igår med god mat och kvinnotjöt. Sen bar det av till Sigges fagra som få för att inviga trägolven inför ännu ett år med vår älskade lada.
Yääyä träffade massa trevligt folk och dansade tills mina arma fötter inte bar mig mer men kul vart det. Hade mina nellyskor och för första gången och även att det vart lite vingligt i början så gick det bättre än vad jag trodde. Dock så kunde jag knappt stå den sista timmen och idag så mår mina fötter pain men hell yeah vad snygga dom var.

RSS 2.0