Update !!!


Oj, nu vart det verkligen ett bra tag sen jag skrev här men jag har haft fullt upp sedan dess och har inte riktigt orkat ta tag i att ens skriva några meningar. Jag tänkte väl jag skulle försöka sammanfatta vad som hänt sedan sist så gott jag kan haha.

Rhodos 16 / 5 - 24 / 5

Ja vad ska man säga? Den ena skandalen efter den andra, att fri bar var en del av vår all inclusive kanske inte visades sig vara särskilt bra. Redan efter fem timmar samlade hotellet oss och hotade med att kasta ut alla om vi inte skärpte till oss. Vi hade nämligen då, efter fem timmar, lyckats få flest klagomål en någon annan under samma dag och eftersom vi bodde på ett fyrstjärnigt hotell så var detta inget de tolererade. Den natten lyckades en av oss också med det otroliga att få den stora möjligheten att spendera en tid i häktet. Man skulle kunna tro att vi lugnade ner oss efter detta men det var ju trots allt studentresa och det finns väl inget som inte ska ske då? Några av oss placerade ut maginnehåll på väl utvalda platser, det vill säga i lobbyn och på rummen givetvis. En viss kille fick den utmärkta idén att varför inte tattuera in sin mankompis namn i pannan (dock synd att det bara vart henna). En hel del korta intensiva romanser förekom också , men hallå det var ju studentresa? På bargatan vart vi guld värda, den snart berömda blåbärsshotsen var mångas trogna vän medan den snygge inkastaren på Seven var andras. Den svenska baren Toxic ordnade även på fredagen Ladies Night då de manliga bartenderna gick omkring i boxer och fluga och fyllde på champagne. De hade även släpat dit två manliga strippor varav en av dem var han Patrik som tydligen hade vunnit Paradise Hotel senast. Låtar som alltid kommer få symbolisera resan är bland annat Alors on danse, Imma be, I'll do you like a truck och Sex on the beach. Den tid vi inte spenderat på något av det ovanstående så kunde man få en skymt av oss på stranden där vi arbetade hårt på brännan. Trots några få motgångar så tycker jag nog allt att det var en underbar resa.

Bal 28 / 5

Efter månader av förberedelse så vart jag äntligen på väg att få gå på min första bal (säkerligen den sista för den delen också). Klänningen som mormor hade sytt var så fin och Lenas håruppsättning likaså och pricken över i:et vart baldejten min. Bilen vart väl inte så dum den heller HEHE. Dock vart färden genom samhället med alla blickar på en, inte lika imponerande. Jag var så nervös att mungiporna bokstavligen trängde in i ögonen och jag blottar då mitt, inte särskilt sminkrande, tandkött . Samtidigt kisade jag något fruktansvärt på vartenda bild så lyckas endast med att se fullkomligt vanställd  ut, tyvärr. Men desto trevligare hade vi på Höganloft sen där vi fick god mat, dansade och umgicks resten av kvällen.

Student 4 / 6
Sjung om studentens lyckliga dar, låt dem oss... åh vilken underbar dag. På morgon vart det champagnefrukost hemma hos Jesper Dahlstrand som hade ordnat så att vi alla kunde sitta ute på altanen i det fina vädret. Sedan begav vi oss mot skolan där vi fotograferades och sedan åt massa god mat med alla studenter och några lärare. Efter det träffades vi klasserna var för sig och fick våra betyg. Jag fick 14 MVG, 15 VG (tror jag) och 3 G, inga höjdar betyg direkt men jag är hyffsat nöjd i alla fall. Sen bar det av till aulan där det delades ut massvis av olika stipendium, grattis Lisa och Zirre till era !  Även jag och de andra som läst samhäll ekonomi fick gå fram och ta emot våra diplom för att vi nu är diplomerade gymnasieekonomer. Sedan var det äntligen dags att få springa ut, sjunga studentsången, lyssna på vår rektors evighetslånga tal och sedan leta rätt på våra familjer. Tack till alla som uppvaktade mig då ! Därefter åkte vi flak och traktorsläp innan vi var och en begav oss hem för att äta och få massa fina studentpresenter. Bland annat så fick jag  pengar, fina glas, smycken, presentkort och en trip till brorsan i Göteborg, där han numera bor. Sen tillbringade vi studenter resten av kvällen i Kulltorp samt på Sigges. FÖR JAG TOG STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA.

Dalarna 10 / 6
Efter tio timmar i bil, buss och tåg så vart jag äntligen framme på stationen i Malung där mannen min hämtade upp mig så att vi kunde åka direkt till hans systers skolavslutningsshow innan vi åkte till Öje, en by mitt ute i ingenstans där han och hans familj råkar vara bosatta. Under helgen som följde blev det massa mys och en del skate för han och hans bror medan jag sysselsatte mig med att försöka få kläm på hur jag ska hantera min Eos. På måndagen åkte vi till Mora för att shoppa lite och hämta upp Robin som skulle tillbringa några dagar hos oss ute på vischan. På onsdagen vart det min födelsedag och jag fick tacos och tårta, MUMS ! Jag fick också en jättefin stor skål som jag ska ha popcorn i och två mindre muggar/skålar i samma design, utav hans föräldrar. Och utav Krille och Robin fick jag ett presentkort på H&M, UNDERBART. På torsdagen åkte Robin hem och jag passade på att utnyttja solen eftersom Krille ändå jobbade. En annan kväll spelade vi poker hos Andreas, hans bror, och jag tog givetvis hem segern och vann 120 kr, inte illa för att vara första gången haha. På måndagen åkte jag och Krille och fiskade innan vi tog båten ut till deras ö, tar bara en kvart ungefär, där de har sin stuga. Vi bastade, kände på vattnet och vi konstaterade att det var omöjligt att bada, gick tillbaka och bastade lite till, gick in och grillade korv i kaminen och spelade sedan en massa Yatsy och åt Ballerinakex, mys. På torsdagen kom hans andra bror, Alexander, och hans flickvän Johnna hem med deras två Chihuahuaor (stavning?) för att tillbringa helgen där. Midsommar spenderade vi hos någon kompis men kvällen blev tidigt och vi var hemma redan tjugo i tio haha. Lördagkvällen myste mannen och jag med pizza, godis och film eftersom det vart dagen innan jag skulle hem till Småland igen.

Jobb 28 / 6
Påbörjar första arbetsveckan och därefter blir det två till innan fabriken är stängd två. Sen hoppas jag på att jag jobba några veckor därefter också.

RHODOS
















































































BAL



































STUDENT

kommer snart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0