Love will find a way

mms_img32205 (MMS)

Äter kvällsmat, läser och bara myser


Hör och häpna!


Har alldeles nyss vart ute och sprungit (!!!!), helt frivilligt, utan att varken jaga boll eller följa en karta. Det är knappt att jag själv förstår vad som precis tog åt mig? Insåg dock att om jag ska fortsätta vara en sådan här hurtbulle måste jag införskaffa mig ett par nya löpardojjor/gåskor så jag slipper denna pulserande smärta i mina fötter. Inte precis vad som stod högst upp på min att-köpa-lista och tyvärr får man ju knappt inget vettigt för under tusenlappen så det blir väl helt enkelt till att snåla mer än vanligt ett tag framöver.

Hade dessutom tänkt tanken att jag bör fundera på om jag ska ta mig till nästa träning med flickorna för att visa dom några fancy tricks som jag övat på nu när jag inte varit där på några dagar.. veckor... månader? Ja, hur jag gör men den saken återstår att se. Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta och sen sätta mig och rensa datorn, tjarå!


LoveDalaland

Sitter i ett stekhett dalarna och bara njuter av att vara ledig. Äter tonvis med glass och förtränger tanken på att beach 2011 närmar sig med stormsteg, underbart !


Duktig

Har städat hela lägenheten, tvättat, diskat, duschat, handlat och dessutom hunnit träffa F och C. Så alldeles strax är det sängen som gäller så att jag orkar med sista jobbdagen innan långledigt, underbart. Då är det destination Dalarna med pojken som står på schemat.

Annars kan jag inte låta bli att tycka att Sverige är så fruktansvärt trist och att jag mer än något annat vill tillbringa all tid utanför dessa gränser, åh!


Saknar redan Kap Verde.

 Klagosång

Jobbat 17,5 timmar i sträck idag också så nu har jag all rätt att vara gnällig. Visserligen valde jag det själv men vem säger att man inte får spy ut sin trötthet för det? Förstår inte varför jag inte bara soooover, alldeles för mycket att göra? Jojo.. facebook, bloggar, hm.se? Aja imorgon ska jag i alla fall få träffa Frida och Cornelia (alltför längesedan sist!). Det i sin tur innebär fika och DET är ett stort plus i kanten..

Ska dessutom försöka boka tid hos farbror doktor för att ta reda på varför jag helt plötsigt inte har någon känsel i mina två stortå..stortåar (?). På god väg in på hypokondrikernas stig så har jag redan hunnit inbilla mig det absolut värsta. Men jag får väl hoppas jag åtminstone inte mister livet.


Förresten så ser det ut som om jag får träffa bruttan till höger här nedan nästa helg, kanoners!!

 


Oj?!

Fick en chock när jag kollade statestiken på bloggen nyss! vart sjutton kom detta ifrån? Har knappt uppdaterat någon alls den sista tiden och nu när besökarna helt plötsligt gick spikrakt uppåt så befann jag mig på Kap Verde. MEN kul iallafall. Kanske någon stannar?

Som sagt, förra veckan tillbringades på ett fantastiskt Kap Verde med de allra bästa. Vita stränder, klarblått vatten och supertrevliga människor gjorde ju definitivt inte saken sämre! Får ni chansen så passa på att åka dit nu innan allt för många turister hittar dit för det var verkligen jättefint!

Blev bara ett kort inlägg, har jobbat dubbla skift idag (06.00 - 23.20) ochska göra det imorrn också så nu måste jag verkligen krypa tills sängs för annars lär jag aldrig ta mig upp.

Hur hittade ni hit?Santa Maria, Kap Verde (foto: jag)


tjenatjenatjenanaaa

Oj, det var allt bra längesedan jag skrev något här men tänker skylla på att jag haft betydligt bättre saker för mig än sitta framför datorn. Jobbat bland annat, dock inte på Rydéns längre eftersom jag bara anställd, under deras "högsäsong", februari ut. Därefter var jag i New York ett par dagar och veckan efter att jag kommit hem fick jag jobb på Swedecote, där jag jobbade en månad innan Rydéns. Inte riktigt lika fancy att hänga metallbitar på en liner som sedan ska ytbehandlas men pengarna flödar in och det väl det som räknas för tillfället haha? Och arbetstiderna 06.00 - 14.00 passar mig alldeles utmärkt. Har i alla fall anställning fram till semestern, sen får vi väl se hur det blir.

På torsdag åker förresten jag, Olivia, Lisa och Cathrin på en sista minuten till Kap Verde och blir borta en vecka. Sola, bada och bara ta det jäävligt lugnt, UNDERBART. Men nu ska jag pussa finaste godnatt och sova.

 

 


RSS 2.0