Sjukling

Har gått och dragit på mig en rejäl förskyldning samt halsont och jag låter alla i min närhet får veta hur synd det är om mig just nu haha. Ska dessutom sitta i en bil hela dagen och tvingas lyssna på supermegabamsehardcore hela jävla vägen up till Dalarna eftersom jag inte hann bränna en egen skiva igår. Suck, tur att jag har laddat upp med en bunt öronproppar och huvudvärkstabletter i min nya addidas väska. MEN jag ska åtminstone få shoppa lite mitt i allt elände, helt klart en upppiggande tanke!




Morgondagen

Upp tidigt och jobba för att sedan bege oss mot Dalarna. Stannar förbi saknade Örebro för lite shopping på Marieberg, förhoppningsvis träffa Jennifer en snabbis och plocka upp Fredd som ska med oss till Malung. Men nu skriker sängen efter mig så godnatt så hörs vi !

 

 

 


Feeling sick

Låg hemma i sängen hela kvällen igår och mådde inte alls bra. Vart helt hundra på att jag gått och blivit magsjuk men jag spydde aldrig så det verkar som om jag kunde utesluta det iallafall. Vaknade dock imorse med halsont och förskyldning så det vart nog bara magen som spökade lite igår. I och för sig så har jag varken sovit särskilt bra eller ätit något vettigt den senaste tiden så kroppen sa väl ifrån antar jag.


Beställt !



Reunion

Igår vart jag, Lisa, Nadja och Ellen hos underbara Cornelia och Hilda och fikade frallor, te, kaffe, kladdkaka och gifflar, mysigt! Har inte träffat Cornelia på hur länge som helst, har inte ens hälsat på i deras "nya" lägenhet i Göteborg men får verkligen se till att göra det snart. 

I övrigt händer det inte mycket alls, jag jobbar hela veckan så kan inte ens spendera lite pengar på mellandagsreorna. Har dock tagit ledigt från klockan elva på torsdag så jag och Krille kan ta oss till Dalarna för att tillbringa nyår där precis som förra året. Det är återigen hans bröder som står för allt så det kan nog inte bli annat än bra.






Monday


“Twenty years from now you will be more disappointed
by the things you didn’t do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor.
Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”
-Mark Twain


Mötet med Herr Snövall

Efter ett kort träningspass bar det av till mormor för att hinna duscha innan jag skulle vidare för att köra på Filippa. Men dålig planering och kanske lite lite lite för hög hastighet i kurvan vid Göhestrakorset slutade med att jag och bilen inte vart riktigt eniga om vart vi skulle. Givetvis vann bilen och jag fick snällt acceptera att den hade sin egen vilja. Tur att jag har en sådan händig mamma och pojkvän som kunde komma och gräva loss mig så jag slapp förfrysa ute i mörkret.

 


Tragiskt


Jag sitter här på lunchen och försöker hålla tillbaka tårarna efter att jag läst den här bloggen. Jag blir så fruktansvärt berörd och samtidigt helt otroligt imponerad av hur starka en del personer är. Jag beundrar verkligen dom. Jag skulle aldrig ens kunna föreställa mig att jag någonsin skulle kunna ta mig igenom en sådan sak, att jag ens skulle vilja det. Men jag antar att det är väldigt lätt att stå bredvid och tycka. Väl i situationen är man nog starkare än vad man tror.





Tisdag

Först vart jag mamma och Filippa jätteduktiga och dansade zumba tills svetten rann och därefter bakade vi lite peppakakor och vräkte i oss för att ha något att förbränna... aja gott var det och det är ju trots allt juletider. Sen kollade jag och Krille klart på Greveholm innan vi slocknade. Men usch vad dåligt jag har sovit inatt, vaknade med ögonen så svullna att jag mer liknade en orc än en människa haha.

Ikväll blir det till att dansa ännu mer zumba, tvätta och agera chaffis åt syster och hennes kompisar och eftersom jag jobbar till fem så lär jag inte hinna med mycket mer än så.




Min nya kärlek.


 

 


Snöstorm, kick off, julbord

Det är väl ändå inte bara jag som tycker det ska bli supermysigt med en vit jul för ovanlighetens skull? I och för sig bör man väl inte hoppa högt än med tanke på vårt växlande väder, men hoppas kan man ju alltid. Sen har vi haft Kick off idag på jobbet, intressant måste jag säga och nu ikväll blir det julbord på Höganloft, GOTT!

Måste snart beställa nytt löshår också, det jag har allt mer börjat likna ett risigt fågelbo än hår. Suck, det är ju så fruktamsvärt tråkigt att lägga pengar på sådan skit men avskyr verkligen att det är så kort så jag antar att jag satt mig i sitsen själv. Tröstar mig med lite awesome musik istället.





powernap med denna sötnos nu innan träning...

mms_img61227 (MMS)

powernap med denna sötnos nu innan träning, natti!


Jag ser gitarren i butiken Symbolen för att skolka Sagan om ett uppror Drömmen om en högre höjd Ett sjörövarskepp som blåser rätt in i Los Angeles Och stjärnorna som glittrar Och ingen jävel når mig nånsin mera

Som sagt så blev det Shopping i Göteborg i helgen med flickorna och Jesper. Det vart faktiskt första gången jag körde i stan och det gick riktigt bra haha! Varken ett brutet ben på stadsborna eller en skråma på gamla Seaten, STOLT TJEJ. Och får vi ju inte glömma att det vart Cathrins födelsedag dessutom, grattis vännen!

Igår tog jag igen en veckas sömn innan jag och Lisa åkte till Cathrin för att spela Cluedo och Galenpanna en stund för att sedan avsluta veckan med att titta på Prince of Persia med mor och syster.

Håller fortfarande på med att försöka få till en design men det känns som om man aldrig blir riktigt nöjd och det är ju dessutom en hel jävla vetenskap det där med html-koder och css-koder.


Italien i somras


Värdig vinnare.


 


Friday, i'm in love

Fredag.. igen! Ikväll blir det lugnt, bara kura ner sig i soffan med mannen och kanske beställa lite thaimat, mums. Men imorgon bär det av mot Göteborg med flickorna + Jesper för att julhandla.. okej jag måste sluta lura mig själv, jag har redan köpt alla mina julklappar så det återstår enbart shopping till mig själv haha.

Åh det är så mycket roligare och jobba när man ser hur pengarna rullar in på kontot. Ens mål och drömmar är inte alls är långt ifrån den verklighet som man först trodde, happy thought indeed! Lycklig tjej, mhm.

Australien & Nya Zeeland 2011, jatack!




















MHMM!


Ligger och kollar på Death Race med Krille och Filippa. Sjukt bra film så har ni inte sett den så borde ni absolut göra det!





Update


Sitter och pillar på en ny design så har inte orkat skriva något men helgen har iallafall tillbringats i både Jönköping, Halmstad och i mormors kök. Utgång på Kåren i Jönköping med flickorna och Idolen Johanna på fredagen. Sen på lördag förmiddag vart jag och kusinerna hos mormor och bakade pepparkakor och sedan på kvällen åkte jag och Krille till Halmstad för att på söndagen kunna handla lite fler julklappar, fast jag köpte bara klappar till mig själv jag haha.


December


Ja så vart det dags igen, december. Tiden rusar sannerligen förbi numera, man hinner knappt plocka ner julsakerna innan de ska upp igen! Menmen man ska inte klaga, själv tycker jag det är hur mysigt som helst när alla ljusstakar och julpynt ska upp, raggsockar och vantar ska fram och när snön och kylan äntligen tränger sig på. Dock så behöver det ju inte vara riktigt så kallt att det räcker att slänga en blick ut genom fönstret för att det ska gå rysningar genom hela kroppen haha.
Jaja nog om det, på lördag blir det vårt årliga peppakaksbak hos mormor med kusinerna. Därefter på kvällen lutar det åt att jag och Krille åker till Halmstad för att sen på söndagen julhandla igen.

Igår var det sista zumban för denna terminen, tråkigt nog. Och den börjar inte igen förrän vecka tre så måste försöka se till att köra lite pass här hemma tills dess. Dessutom ska de börja med afrodans nästa år också, åhåå vad roligt!


RSS 2.0