Bara sjukt?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article13022305.ab
Jag förstår inte hur det här ens kan få förekomma, det är ju bara helt sjukt? Finns det ingen motsvarighet till socialen som kan gå in och tycka något?

Likadant gäller den här artikeln: http://www.aftonbladet.se/wendela/article13019093.ab


LYCKLIG

Åh jag fick en förtidig 20års present utan Filippa, mamma och pappa tidigare idag. Så gissa vem som ska till LOOOOONDON och gå på älskade BOOOOON JOOOVI den 25 juni ?! JO JAG ! Jag har nog världens absolut bästa familj.

 

 


Music can tell a story

Igår var Cathrin här en sväng och vi passade på att utnyttja det fina vädret till fullo, vi grillade och vart ute och gick medan andra (alla) tydligen förlorade sig i alkoholen berusning ute på Chappen. När det blev en aning för kallt för att vistas ute halvt barbent och klädd endast i en tunn jacka slog vi på Black Swan och förundrades av vilken speciell film. Jag tror vi båda inte riktigt kunde bestämma oss om vad vi tyckte om den? Annorlunda, konstig och brilliant skulle jag nog säga. En trevlig kväll minst sagt!

 


Disrespect us no they won't


 

 
We're devils and black sheep We're really bad eggs Drink up me 'earties, yo ho Yo ho, yo ho, a pirate's life for me

Ska ut och sola en stund innan jag tar mig an ett litet träningspass. Ikväll bär det av mot Jönköping för att se Pirates of Caribbean On Stranger Tides. Hoppas bara den håller samma standard som de andra trots att varken läckra keira eller orlando är med men det är nog ingen fara, vi har ju Sparrow.

Här är förresten en bild på syster när det var dags för maskerad. Jag fick äran att stå för stylingen, och den gick verkligen hem!


I dream about movies they won't make of me when i'm dead.

Med Madison Square Garden, New York den 5:e mars 2011 i minnet.

 

 


Sleep tight

Händelselös dag. Får ta igen det imorgon, nu är det sängen som gäller.

 


Kom till mamma!


RSS 2.0