Är det inte det ena så är det det andra

Inte nog med att jag redan har utgifter så det bli över, så ska jag givetvis krossa mobilen också. Okej, så dramatiskt var det kanske inte men det tog mig tre försök att slå igen bildörren innan jag insåg att det inte var jag som var klen eller saknade teknik (ja, teknik kan behövas för att stänga våra hmm.. välanvända bildörrar). Det var snarare telefonen som tydligen var en aning självmordsbenägen. Men som de flesta självmordsförsök så var det bara ett rop på hjälp och den lyckades givetvis inte fullfölja sitt uppdrag utan överlevde, med några defekter såklart.

Borde nog lämna spikmattan nu men känslan övervinner kunskapen, alltid. Smärtans njutning, lööööv it ! (Det sista bör tolkas i förhållande till det tillfälliga sammanhanget så det inte uppstår några missförstånd).

50 mil bort

Det är tungt och jag önskar av hela mitt hjärta att det slapp vara så. Men nu är det så och just för tillfället är det inget att göra åt. Att inte ses mer än varannan helg. Att veta att det inte är någon han som väntar på en när man kommer hem från jobbet. Att en puss i pannan inte ingår i den dagliga rutinen. Att inte vakna bredvid den man älskar mer än ett par dagar i månaden. Att inte kunna kunna få eller ge en kram om den andre behöver det. Men vi klarar det, det har vi gjort förut.

Men nu ska han göra sitt och jag mitt. Visst är det så? Det är rätt tid för det nu. Hans tid, min tid. Men vår tid då? Den kommer om vi vill att den ska komma. Det är så man måste tänka, det är så jag tänker.

Alla borde köra stenhårt på niotillfem's, mer än goda, råd - glöm för gud skull inte att hångla så mycket så att ni får skavsår i läpparna när ni väl ses -
How low can you go?

Sjukt duktiga. Spana in fler videos här och här är deras hemsida.


My dear friend Mary Kay

Har ni inte provat denna så gör det! Den är helt underbar.
Life is a ticket to the greatest show on earth

Har haft en alldeles underbar helg med finaste Krille men nu är det bara att återvända till verkligheten igen. Imorgon är det match mot Hånger som gäller och självklart hoppas vi på vinst! Sen ska jag väl försöka komma igång med Zumban igen, spännande och se hur det ska gå efter månader av uppehåll haha! Och imorgon ska det bestämmas om hur vi gör, och efter det börjar det roliga!

Börjar äntligen få ordning i mitt rum också, är visserligen några finjusteringar kvar innan jag lär vara nöjd men sen så! Måste erkänna att jag saknar att bo hemifrån så försöker göra det så fint som det bara går i mitt gamla flickrum för att jag ska trivas.

Men nu ska jag ut och gå en runda i regnet, får försöka lägga in några bilder på mina senaste inköp senare ikväll också! Hörs

Western Weekend, High Chaparral, 2011Nu är det inte långt kvar..

Har suttit hela dagen och ringt runt en massa så nu får vi se hur saker och ting löser sig. Det är varken långt kvar till allt är ordnat eller tills det blir av men kan inte säga mycket mer än, men jag längtar nått så fruktansvärt!

Förresten så har jag börjat tappa massa hår och vet inte vad jag ska göra?! Det sägs att det kan bero på stress eller att man kanske få i sig för lite vitaminer och sådant men hur fan ska jag få det att bli bra igen då? Jag är ju konstant stressad. Åh jag vet inte vad jag ska ta mig till !

Men i morgon kommer Krille, det är åtminstone positivt. Saknar honom.

 

 Fast Five

Suck, jag som skulle sova tidigt! Jag får helt enkelt skylla allt på Filippa om jag så skulle somna på jobbet imorrn! Hon satt nämligen och kollade på Fast Five och det är ju inte direkt någon hemlighet att jag är ett big fan av dessa filmer så blev naturligtvis sittande där tills alldeles nyss.

Förresten jag skulle behöva obegränsat med pengar, någon som känner för att dela med sig?Jag misstänker att ni absolut inte kan motså mitt allra charmigaste leende.......Panik

För en stund sedan skulle ja logga in mitt facebookkonto och fick fullkomligt panik när dom meddelar att någon annan försökt logga in på den! Men fick byta mitt lösenord så nu tror jag minsann att det inte ska vara nån fara. Nu blir det träning, höörs!


Hahah

kunde inte låta bli..
Helt slut

Hejheej, kom alldeles nyss hem från jobbet där jag tillbringat hela dagen sedan 6 imorse. Hade så mycket att göra i veckan så de undrade om vi kunde ta en dag på helgen med och så blev det. Så nu sitter jag här, efter tre timmars sömn och elva timmars jobb därpå, och är helt slutkörd. Men får försöka kämpa mig upp ur sängen och ta mig iväg till Cathrin innan jag somnar som ett litet barn. Jag tror taco stod på menyn? Gott!

Igår vart vi förresten på inflyttningsfest hos Theres och Gustav i värnamo (vilket förklarar varför jag knappt sovit något), hur trevligt som helst!


My favorite sun becomes a healing sign

En ny favorit.
Aj !

Lyckades stuka handen rejält igår på matchen, kunde knappt röra den förrän omkring lunch idag, så det blev till att jobba med bara en hand tillgänglig haha. Ack så handikappad man blir men nu har det dock blivit betydligt bättre.Och tur det för vi sjukt mycket att göra på jobbet så det kom inte alls lägligt! Menmen det är som det är, nu ska jag och mamma kura ner oss i soffan och slå på Edward Scissorhands.


Ångest

Vad sjutton ska jag göra med mitt liv?! Just nu vill jag egentligen bara resa och utforska världens alla hörn men för det måste jag jobba och tjäna pengar. Trots att jag sparar nästan allt jag får ut av lönen så går det sakta. Visserligen har jag ju faktiskt vart i både New York, Kap Verde, London och Alanya bara i år så kanske inte så konstigt att kassan har stått still ett tag men ändå. Jag har så mycket planer angående vart jag vill åka och så men vet inte vart jag ska börja. Eller jo jag har ju en grej på g nu men efter det sen då?

Vill jag plugga så är det ju definitivt dags att börja fundera på det redan nu eftersom jag inte vill göra det i Sverige utan helst i USA. Men jag har absolut ingen aning om vad jag vill läsa för något! Jag har ju i flera år nu vart helt inställd på IBS internationella multimedia utbildning på Santa Barbara City College i Kalifornien men eftersom jag aldrig har hållt på med sådant så vet jag ju inte heller om jag verkligen har någon som helst talang för det. Att då ta massa lån på över hundratusen för en utbildning som jag inte helt säkert vet kan leda till någonting känns kanske lite väl osäkert. Åh vad jag önskar att jag hade en minsta aning vad jag vill hålla på med!!!

Det finns så himla många yrken som jag skulle vilja prova på för att se om något av det passar mig. Fast jag tror nog att jag aldrig kommer komma på jag verkligen kan tänkas göra förrän jag vart ute i världen och fått se saker. Kanske är det precis det jag behöver för att komma underfund med vad jag vill göra? Är det ingen annan som känner såhär? Det känns som om att alla andra verka veta precis eller åtminstone har lite hum om vad dom vill bli? Några pluggar i Göteborg, andra i Jönköping, Växjö eller Halmstad. Några var borta sex veckor i Ryssland, Kina och Tanzania, en annan reste runt tre månader i Australien med pojkvännen, två stycken samlade ihop pengar och drog till Costa Rica för att volontärarbete i tre månader och en tredje flyttade till Bahamas för att jobba som modell. Att det bara är jag som aboslut inte har en aning.

Det är så himla jobbigt, jag skulle göra vad som helst för att få ordning på mina drömmar, planer och all förvirring kring framtiden för just nu går det inte en dag utan att jag stressa upp mig över det här!

Santa Barbara City College


EF Miami Beach


EF Sydney


Nya Zeeland


Inkastaden, Peru


Dominikanska Republiken


Safari Kenya


Och så blev det..

.. en sista minuten till Turkiet med Krille! Hade en supersvettig, och mysig givetvis, vecka där. Ska försöka lägga upp lite bilder därifrån efter helgen för måste sova nu, ska upp och jobba om fyra och en halv timma.

Charmiga, inte sant?


RSS 2.0