ÅH


Jag bara måste få tag på ett par sådana här! Dom är så fruktansvärt snygga men slutsålda på nelly. Det är inte någon som vill bli av med ett poar 37:or? 

De två sista bilderna är från http://victoriatornegren.blogg.se/

 

 


Freeeedag !


Har precis städat klart rummet och ska nu försöka ta tag i och lägga ut lite kläder på tradera eftersom jag är totaly pank. Eller inte riktigt men måste fixa allt till bal och student och efter det lär jag definitivt vara det, så känner ni för att sponsra mig så varsegod ! haha.

Ikväll blir det nog ganska lugnt, ska nog försöka sätta igång med projektarbetet men imorgon är jag lite pepp på Solitudes releasefest på scandic hotell i Värnamo, men får se hur det blir med den saken . Ni kan ju alltid kolla in dem på myspace: http://www.myspace.com/solitudeswe .
hahaha

TÖNTJESPER ÄR TÖNTIG !!Kvällshumor


Den bästa humorn, inte sant? hahhahahTorsdagsplugg + fika


Slutade redan vid halv elva idag så åkte jag och Jesper och köpte fika, hämtade upp Zerina och åkte hem till mig för att försöka plugga lite på hemtentamen i Naturkunskapen. Fick lite mer klarhet i frågorna, så nu sitter jag och försöker skriva ihop några dugliga svar haha.

Och till helgen blir det till att försöka komma igång med projektarbetet så jag kan få det överstökat. Den närmsta månaden kommer bli fruktansvärt jobbig, kommer att ha hur mycket prov, uppsatser och andra uppgifter som helst att göra. SKJUT MIG,TACK ! Men sen blir det åtminstone Stockholm, Rhodos, bal och student i maj/juni, underbart :D Nudlar.. nej tack!

Provade att göra nudlar för första gången nyss men det var inte så gott som jag hoppats på haha. Mådde illa efter knappt en fjärdedel. Så nu har jag bara tråååkigt, mår illa och saknar min man !Waaazaah


Hoppar och dansar omkring i mitt rum till min snuskigt bra spotifylista (skööön musik) + äter singoalla kex, UNDERBART!


Vart hos polisen i Värnamo innan idag också för att ordna ett nytt pass så att jag inte får problem med studentresan. Gud vad jag längtar! Komma bort och få lite sol och bad är verkligen behövligt.

OCH VET NI ? Det ringde en supertrevlig tjej från STS för en stund sedan, eftersom jag visat intresse för deras utomlandstudier, och frågade lite om vilket land och vilka skolor som jag funderat på osv. Så nu skulle hon mejla mig lite information/priser om Santa Barbara. Åh vad jag längtar tills jag kan åka! Men det blir väl till att jobba ett år först åtminstone.


Ungefär så där god är min singoalla

Partyparty


Idag har jag vart på stan med Jennifer. Inhandlade en skitsnygg klänning från bikbok och lite ansiktsrengöring.

Men nu håller jag och mannen på och gör iordning oss för snart ska vi till Joel och Jennifer på paaaarty, kanske till och med blir utgång senare om det nu inte är tjugo på krogarna i Örebro på lördagar?
Örebro idag


Har sovit tre timmar inatt, satt med matten ända till kl. 03.45. Jag måste verkligen bli bättre på att plugga ! Men snart är det överstökat åtminstone.

Sen blir det att skynda sig hem efter skolan så att jag kan åka till Örebro. Jessica ska skjutsa mig till hestra så jag kommer med bussen därifrån.

Och sen bara för att, så tycker jag ALLA ska se Remember Me som går på bio just nu. Helt underbart bra film och jag som inte alls vart något superfan av Robert Pattinson, blev helt såld.


Panik !

åhhhh har inte pluggat någonting på matten tills i morgon ! Att få göra omprov finns inte i för mig så nu måste jag sitta hela natten och försöka lära in allt. Det är så typiskt mig att aldrig ta tag i saker och ting, jag blir så trött på mig själv!

Fick åka en snabbis till mormor innan också och prova "test"-överlivet till balklänningen så att hon kan fortsätta sy på den nu i helgen när jag är i Örebro. Nu har jag i alla fall bestämt både tyg och färg, så snart kan hon börja sy på den riktiga klänningen !Pluggpluggpluggplugg


Nu måste jag verkligen lämna datorn och börja plugga på matten för i morgon är det prov som gäller.

Så måste jag försöka fixa nytt löshår till balen, inhandla en studentklänning och fixa skor till både bal och student Nu är det inte långt kvar, åhå !...

Hade jag haft pengar och vetat att jag inte skulle få några bestående ärr så skulle jag inte tvekat en sekund på att göra bröstförminskning.
Suck, läser psykologi A nu och jag har insett att jag har alldeles för stor klyfta mellan min självbild och mitt idealsjälv haha.Jag vill utomlands!

Jag vill resa, jag vill se världen, Australien, Nya Zeeland, Afrika, Västindien och USA! Jag vill bort från sverige nu.


Santa Barbara, USAAustralienNya ZeelandAfrikaVästindienscore


Remember Me


Igår bar det av till Jönköping på bio med Lisa, Cathrin och Viktor. Helt underbar film, helt klart en av de bästa på länge !


Igår bar det av till Jönköping på bio med Lisa, Cathrin och Viktor. Helt underbar film, helt klart en av de bästa på länge !

RSS 2.0