Förresten..


så funderar jag på att flytta bloggen till en annan adress så småningom, när jag orkar och har tid. Men givetvis länkar jag till den nya här när det sker.


Dalers


Har tagit ledigt från klockan ett idag så vi kan bege oss någorlunda i tid mot destination Öje, Dalarna. Just för tillfället känner jag mig inte särskilt pepp på 6-7 timmars bilresa men jag får väl slänga med mig en bra bok att begrava mig i, typ parry hotter, nörd as i am.
Och utklädnad inför maskeraden på lördag är fixat och klart, dock blir den den gamla hederliga häxan. Hade i princip alla grejer hemma så orkade inte ordna en massa meeen det blir nog bra ändå !

Dessutom så är det inte långt kvar tills dessa godbitar kommer till Parken, underbart!

Kors!


Oj vad längesedan det vart jag uppdaterade här! Haft så mycket annat att göra - bytt jobb bland annat, så numera är jag en tvättäkta receptionist. Krille har också fått jobb här nere fram till jul, så för tillfället bor han i mitt rum, mys.
Jag har dessutom börjat på Zumba och ni anar inte hur fruktansvärt kul det är! Från att jag kommer dit tills jag åker hem ler jag fånigt utan att lycklas hindra det! Visst jag är urkass men bland omkring 70 brudar så är jag definitivt inte den enda haha. Tillbaka på kickboxing är jag också, vilket har resulterat att jag upptäckt muskler jag inte trodde fanns. Ja man får åtminstone känna att man lever.

Shoppat alldeles för mycket har jag också sysselsatt mig med. Kanske bör börja ta tag i sparandet ordentligt nu om jag ska kunna bege mig bortom Sveriges gränser någon gång. Är oerhört sugen på att tillbringa våren och sommarn i Australien, Nya Zeeland och Sydafrika.

Till helgen är det Dalarna som gäller. Krille måste byta till vinterdäck på sin bil och hans bröder har ordnat ett maffigt Halloweenpartaj så jag kämpar fortfarande med vad jag ska klä ut mig till. Vi får dessutom finsällskap under helgen - Pe (och förhoppningsvis Malin) plockar vi upp i Örebruee.  RSS 2.0